икона на телефон 0988975500 (пон.-пет. | 8:30-17:30 ч.)

КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Романтична LED свещ

3054

няма наличност


10.00 лв.
Цената е с включен ДДС

От край време приглушената светлина от свещ и фона на нежна музика са символ на романтиката и любовта. Тази красива червена LED свещ, която се пали и гаси чрез духване е един наистина съвременен романтичен подарък, който може да направи вечерите по-красиви и приятни. LED лампичката примигва също както пламъка на истинска свещ, но с тази разлика че е 100% пожаробезопасна и дори да я забравите отдадени на своята любов, няма да има неприятни последсвия и единствения пожар който ще бушува, ще е пожара на страстта. Не изсмуква кислорода на стаята и няма миризма, за разлика от восъчните свещи. Свеща работи с 3 батерии AG13, която е включена в комплекта. Размерите й са: 8,5 височина и 8 см диаметър. Снабдена е с бутон за включване и изключване, за да се предотврати случайно задействане. Изработена е от пластмаса. Продава се само свеща без розата от снимката!

Подарете романтика и уют! Свещта е чудесен подарък за Св. Валентин, рожден ден или имен ден на любимата/любимия, а защо не и без повод!?

 
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

Поръчка на този продукт, направена до 15:00 ч. в работен ден се доставя на следващия работен ден (с изключение на малките населени места, които се обслужват по график от куриерската фирма).

 

Подходяща за този продукт опаковка за подарък:

Хартиена опаковка размер М