икона на телефон 0988975500 (пон.-пет. | 8:30-17:30 ч.)

КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Настолен часовник с будилник и снимка

Часовник с будилник и снимка

Персонализация на продукта:


10364

няма наличност

(Изработване до 24 часа с 25% оскъпяване)

14.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Един практичен и в същото време уникален подарък - настолен часовник с будилник и Ваша снимка. Подаръкът е уникален, защото благодарение на снимката, която ще поставим на циферблата по Ваше желание ще стане единствен и неповторим. Всеки мрази сутришната аларма, но тъй като на будилникът ще има снимка, която ще го кара да се усмихне и ще буди положителни емоции, вече ставането сутрин на време ще започва с усмивка и добро настроение.
Будилникът е сребрист на цвят с прозрачен кант и е изработен от пластмаса. Размерите му са 14 см. на 10 см. и се захранва от 1 батерия АА, която е включена в комплекта. Размера на циферблата е 7 см.
Желаното от Вас изображение може да добавите от бутоните за добавяне на изображение вляво от този текст (под снимките на продукта), а ако желаете можем да изпишем и кратък текст върху снимката, който може да посочите в полето за текст, намиращо се под снимките на продукта. Моля изпращайте максимално големи изображения, а преоразмеряването оставете на нас. Имайте предвид, че снимката се изрязва в кръг и е добре, ако хората на снимката не са по краищата й. След като изработим дизайнът на подаръка, Вас ще Ви го изпратим за одобрение от Ваша страна и ако се налагат някакви корекции да ги извършим преди да изработим продукта.
Този подарък е подходящ за почти всеки повод -рожден ден, имен ден или друг личен празник, а благодарение на снимката, освен че ще държи в крак с времето този за когото е, ще го дарява и с усмивка и приятни спомени.
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

- Времето за изработка при стандартна поръчка е до 3 работни дни след одобрение на дизайна от Ваша страна.
- Времето за изработка при експресна поръчка е до 24 часа след одобрение на дизайна от Ваша страна.
- Времето необходимо за доставка не е включено във времето за изработка.
- "Подари ме" не носи отговорност при грешки в изписването на текстовете и неправилно изписани имена, когато те са били изпратени от Вас на латиница.
- Веднага щом изготвим дизайна на Вашата поръчка ще Ви го изпратим за одобрение.

 

Подходяща за този продукт опаковка за подарък:

Хартиена опаковка размер М