икона на телефон 0988975500 (пон.-пет. | 8:30-17:30 ч.)
икона на камион доставка до
Еконт от 3.60лв.

КОШНИЦА
Празна кошница

Луксозен стенен календар за 2017 с Ваша снимка

Луксозен стенен календар за 2017 с две тела - син
Луксозен стенен календар за 2017 с две тела - червен

Персонализация на продукта:


5038

на склад

(Изработване до 24 часа с 20% оскъпяване)

12.00 лв.
Цената е с включен ДДС


Предлагаме Ви един чудесен персонализиран подарък, който цяла година услужливо ще стои в дома или офиса и ще държи информиран за датата и предстоящите празници, този на когото го подарите. А спокойно можете да поръчате и за Вас и Вашето семейство. Стенният календар за 2017 година, който предлагаме може да бъде персонализиран с Ваша снимка и ако желаете можем да добавим надписи по снимката. Снимка можете да добавите от бутона за добавяне на изображение, а ако желаете да поставим някакъв надпис напишете ни го в полето за текст.
Размерите на календара са 705х304мм.
Други характеристики на календара:
- справочна информация:
* броя на работните дни в месеца  
* българските църковни празници
* международни празници
* лунен календар
- 2 отделни свързани тела, всеки с по 6 листа, с размер 290х220мм всяко (тялото на календара е частта под снимката на която са отпечатани месеците). В горната част е текущият месец (голям) и двата предходни (умалени), а на втората част (долната) на тялото е следващия месец (голям) със следващите два (умалени). По този начин пред погледа Ви са цели 6 месеца от годината!
- глава на календара (мястото на което ще бъде Вашата снимка) 304х210мм.
- прозорче за отбелязване на датата
- календарът е съобразен със  спецификациите за формат дата и време и номерация на седмиците по БДС ISO 8601
Стенният календар е чудесен подарък за Коледа или Нова Година, а след като годината приключи спокойно може да бъде запазена снимката без тялото на календара!
Главата на календара се отпечатва с ярки и живи цветове върху висококачествена фотографска хартия, която в последствие бива двустранно ламинирана за по-висока устойчивост. Препоръчваме Ви да изберете снимка с висока резолюция, за да се възползвате максимално от високото качество на печат.

 
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

- Изработването на този продукт отнема до 3 работни дни след одобрение на дизайна от Ваша страна, при стандартна поръчка.
- "Подари ме" не носи отговорност при грешки в изписването на текстовете и неправилно изписани имена, когато те са били изпратени от Вас на латиница.