икона на телефон 0988975500 (пон.-пет. | 8:30-17:30 ч.)
икона на камион доставка до
Еконт от 3.60лв.

КОШНИЦА
Празна кошница

Луксозен стенен календар 2017 с фотоколаж

Варианти 3 и 4
Варианти 5 и 6

Персонализация на продукта:


5014

на склад

(Изработване до 24 часа с 20% оскъпяване)

10.00 лв.
Цената е с включен ДДС


Стенният календар е предмет, който цяла година услужливо стои в дома ни/офиса, а тъй като е персонализиран, освен че е полезен, календарът е и приятен за гледане, напомняйки ни за хората, които обичаме. Освен фотоколаж с ваша снимка/снимки, на главата на календара може да бъде поставен и надпис по Ваше желание, достатъчно е само да ни го напишете в полето "Текст". Едносекционният календар е с едно тяло, основен, предходен и следващ месец, мултиезичен календариум, официални български и международни празници. Размерите му са 30 см. х 53 см. Всеки един от 6-те варианта може да бъде изработен с всеки един от двата налични цвята!
Главата на календара се отпечатва с ярки и живи цветове върху висококачествена фотографска хартия, която в последствие бива двустранно ламинирана за по-висока устойчивост. Препоръчваме Ви да изберете снимка с висока резолюция, за да се възползвате максимално от високото качество на печат. След като годината отмине може да се запази снимката от календара за дълги години напред.
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

- Изработването на този продукт отнема до 3 работни дни при стандартна поръчка.
- "Подари ме" не носи отговорност при грешки в изписването на текстовете и неправилно изписани имена, когато те са били изпратени от Вас на латиница.
- Веднага щом изготвим дизайна на Вашата поръчка ще Ви го изпратим за одобрение.