икона на телефон 0988975500 (пон. - пет. от 9 до 18 ч.)
икона на камион доставка до
Еконт от 3.60лв.

КОШНИЦА
Празна кошница

Луксозен стенен календар 2017 с фотоколаж

Варианти 3 и 4
Варианти 5 и 6

Персонализация на продукта:


5014

на склад

(Изработване до 24 часа с 20% оскъпяване)

10.00 лв. 8.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Стенният календар е предмет, който цяла година услужливо стои в дома ни/офиса, а тъй като е персонализиран, освен че е полезен, календарът е и приятен за гледане, напомняйки ни за хората, които обичаме. Освен фотоколаж с ваша снимка/снимки, на главата на календара може да бъде поставен и надпис по Ваше желание, достатъчно е само да ни го напишете в полето "Текст". Едносекционният календар е с едно тяло, основен, предходен и следващ месец, мултиезичен календариум, официални български и международни празници. Размерите му са 30 см. х 53 см. Всеки един от 6-те варианта може да бъде изработен с всеки един от двата налични цвята!
Главата на календара се отпечатва с ярки и живи цветове върху висококачествена фотографска хартия, която в последствие бива двустранно ламинирана за по-висока устойчивост. Препоръчваме Ви да изберете снимка с висока резолюция, за да се възползвате максимално от високото качество на печат. След като годината отмине може да се запази снимката от календара за дълги години напред.

Промоцията е валидна от 15.02.2017 до 15.03.2017 включително
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по скайп
Поръчай по скайп

podarime.net


Допълнителна информация:

- Изработването на този продукт отнема до 3 работни дни при стандартна поръчка.
- "Подари ме" не носи отговорност при грешки в изписването на текстовете и неправилно изписани имена, когато те са били изпратени от Вас на латиница.
- Веднага щом изготвим дизайна на Вашата поръчка ще Ви го изпратим за одобрение.