икона на телефон 0988975500 (пон.-пет. | 8:30-17:30 ч.)

КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Стенен часовник 30 см

Стенен часовник - размери

Персонализация на продукта:


3134

няма наличност

(Изработване до 24 часа с 25% оскъпяване)

35.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Предлагаме Ви красив стенен часовник, на който можем да поставим Ваша снимка на мястото на стандартния скучен циферблат. По този начин от обикновен стенен часовник ще се превърне в уникален персонализиран подарък за всякакъв повод. Изработен е от пластмаса и стъкло. Диаметърът му е 30 см. като диаметъра на циферблата (снимката, която ще поставим в часовника) е 26 см. Часовникът е снабден със стандартен кварцов механизъм, като в цената е включена и батерията за него.
Снимката се отпечатва на специална фотографска хартия, която освен устойчиво във времето покритие има и гланцов ламинат, за да сте сигурни, че тя няма да избледнее в продължение на много години! Освен снимка, по желание може да има и надпис върху часовника. Преди да изработим Вашия персонализиран стенен часовник, ще Ви изпратим изготвения дизайн за преглед и одобрение от Ваша страна.
Снимка може да прикачите от бутона за добавяне на изображение, като трябва да имате предвид, хората на снимката да не са по краищата, тъй като тя се изрязва в кръг. Ако желаете да поставим и кратък надпис може да го посочите в полето за текст.
Стенният часовник е подарък, който винаги ще държи в крак с времето своя получател, а освен това ще го радва със снимката, която сте избрали специално за него.
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

- Времето за изработка при стандартна поръчка е до 3 работни дни след одобрение на дизайна от Ваша страна.
- Времето за изработка при експресна поръчка е до 24 часа след одобрение на дизайна от Ваша страна.
- Времето необходимо за доставка не е включено във времето за изработка.
- "Подари ме" не носи отговорност при грешки в изписването на текстовете и неправилно изписани имена, когато те са били изпратени от Вас на латиница.
- Веднага щом изготвим дизайна на Вашата поръчка ще Ви го изпратим за одобрение.

 

Подходяща за този продукт опаковка за подарък:

Хартиена опаковка размер XXXL