Уважаеми клиенти, от 22.11.2019 до края на годината са възможни забавяния на доставките от страна на куриерските фирми. "Подари ме" ще изработва и изпраща поръчките в сроковете посочени на сайта ни, но времето за тяхната доставка зависи изцяло от куриерските фирми и може да отнеме повече от стандартните 24 часа! Препоръчваме доставките да са до офис на Еконт или Спиди!

КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Магнитен дартс за събличане

3073

няма наличност


20.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Секси весел подарък подходящ за Вас и Вашата половинка, за двойка приятели или за приятел/ка с по-палав характер, който/която ще оцени този забавен магнитен дартс за събличане. Състои се от двулицево игрално магнитно поле с размери 35 см. на 47 см. и 4 броя магнитни стрелички. От едната страна на игралното поле са изобразени женски аксесоари и дрехи за събличане, а от другата мъжките. На всеки ход се хвърлят по 3 стрелички, като жената цели по полето с мъжките дрехи и аксесоари, а мъжа по дамските. Когато три стрелички уцелят едно и също поле противникът трябва да съблече посочената дреха или аксесоар. Играе се докато единия от двамата не остане напълно гол.
Магнитния дартс ще пристигне при Вас в практична картонена цилиндрична опаковка, в която може да го прибирате винаги, когато не Ви се играе.
Това е един чудесен подарък, с който да разнообразите вечерта със своята половинка.
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

Поръчка на този продукт, направена до 15:00 ч. в работен ден се доставя на следващия работен ден (с изключение на малките населени места, които се обслужват по график от куриерската фирма).