Уважаеми клиенти, от 22.11.2019 до края на годината са възможни забавяния на доставките от страна на куриерските фирми. "Подари ме" ще изработва и изпраща поръчките в сроковете посочени на сайта ни, но времето за тяхната доставка зависи изцяло от куриерските фирми и може да отнеме повече от стандартните 24 часа! Препоръчваме доставките да са до офис на Еконт или Спиди!

КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Съветник за решения

Съветник за решения отблизо
Съветник за решения - размери
Съветник за решения - кутия


Персонализация на продукта:

3107

няма наличност

(Изработване до 24 часа с 25% оскъпяване)

18.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Един страхотен подарък подходящ за вашия шеф или шефка, за хора, на които често им се налага да взимат решения или пък просто за забавление - съветник за решения. Това махало с метално топче и магнити определено може да помогне в трудния процес на вземане на решение, като го направи лесен и забавен. Как се прави? Задавате въпрос и залюлявате топката, изчаквате да спре да се люлее хаотично над отговорите и да посочи отговора. В основата има 6 магнита, които са вградени в нея. Те от своя страна взаимодействат с друг магнит, който се намира в топчето, карайки го да се движи по абсолютно непредсказуем начин. Съветникът за решения използва силите на гравитацията, инерцията и магнетизма и помага за вземането на важни (и не чак толкова важни) решения. Освен всичко това, ние ще го персонализираме специално за този за когото е, като в центъра на кръга с отговорите ще напишем неговото/нейното име. За целта в полето за текст напишете името, което желаете да поставим. Ако желаете можем да променим и целия надпис в кръга, като дори и възможните отговори.

Размери 10х15х21 см.

Благодарение на този съветник за решения ще направите един забавен и полезен подарък на някой за рожден ден, имен ден или друг повод.
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

- Изработването на този продукт отнема до 3 работни дни при стандартна поръчка.
- "Подари ме" не носи отговорност при грешки в изписването на текстовете и неправилно изписани имена, когато те са били изпратени от Вас на латиница.
- Веднага щом изготвим дизайна на Вашата поръчка ще Ви го изпратим за одобрение.

Подходяща за този продукт опаковка за подарък:

Хартиена опаковка размер XL