икона на телефон 0988975500 (пон. - пет. от 9 до 18 ч.)
икона на камион доставка до
Еконт от 3.60лв.

КОШНИЦА
Празна кошница

Термо чаша с Ваша снимкаПерсонализация на продукта:


1060

на склад

(Изработване до 24 часа с 20% оскъпяване)

20.00 лв.
Цената е с включен ДДС


Безценен подарък за всички любители на кафето. Тази термочаша и проектирана така, че кафето Ви да бъде поддържано топло с часове. Има удобна дръжка за захващане. Изработена е от пластмаса и е с размери 17,5 см височина и 300 мл. вместимост. Едно от най-хубавите й предимства е, че освен топлото кафе което можете да вземете със себе си навсякъде, има възможност за поставяне на снимка, надпис или комбинация от снимка и надпис.
Този подарък може да се персонализира по Ваша идея и освен насладата от толата напитка в чашата, да носи и радост от снимката отпечатана от външната страна.
Удобната ергономична дръжка прави чашата лесна за носене, а капачето със снабден отвор за отпиване е специално проектирано да не допуска разливане на Вашата напитка.
Да не се използва в микровълнова печка или съдомиялна машина!
След време ако желае всеки лесно може да подмени снимката на чашата. Размери на печатното поле 152 x 203 мм.
Моля изпращайте своите снимки с максимална резолюция и качество, без да са изрязвани или манипулирани, за да бъдат отпечатани с максимално качество. Преди да изработим подаръка ще Ви изпратим дизайн за одобрение. Снимки може да прикачите от бутоните вляво от този текст, а ако желаете да поставим и някакъв надпис може да го напишете в полето за текст, намиращо се под снимките на продукта.
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по скайп
Поръчай по скайп

podarime.net


Допълнителна информация:

- Изработването на този продукт отнема до 3 работни дни при стандартна поръчка.
- "Подари ме" не носи отговорност при грешки в изписването на текстовете и неправилно изписани имена, когато те са били изпратени от Вас на латиница.
- Веднага щом изготвим дизайна на Вашата поръчка ще Ви го изпратим за одобрение.

Подходяща за този продукт опаковка за подарък:

Хартиена опаковка размер L