Уважаеми клиенти, от 22.11.2019 до края на годината са възможни забавяния на доставките от страна на куриерските фирми. "Подари ме" ще изработва и изпраща поръчките в сроковете посочени на сайта ни, но времето за тяхната доставка зависи изцяло от куриерските фирми и може да отнеме повече от стандартните 24 часа! Препоръчваме доставките да са до офис на Еконт или Спиди!

КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Термо чаша във формата на кенче

3082

няма наличност


21.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Един наиситина практичен и различен подарък с интересен дизайн! Тази термо чаша във формата на кенче Кока Кола е чудесен подарък за всеки повод и сезон - топлите напитки се запазват топли, а студените студени. Вместимостта на чашата е 280 мл. Височината на термочашата е 13 см заедно с капачката, а диаметъра е 6,3 см. На капака има отвор за отпиване, който наподобява капачето на истинско кенче. Капачката има оплътнение против разливане. След като налеете гореща напитка в "кенчето" оставете капачката отворена за няколко секунди за да освободите налягането от парата на горещата напитка. Не поставяйте чашата в микровълнова фурна!
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

Поръчка на този продукт, направена до 15:00 ч. в работен ден се доставя на следващия работен ден (с изключение на малките населени места, които се обслужват по график от куриерската фирма).

Подходяща за този продукт опаковка за подарък:

Хартиена опаковка размер S