Уважаеми клиенти, информираме Ви, че голяма част от пратките изпратени с куриерска фирма СПИДИ имат големи забавяния и закъснения за доставка както до адрес, така и до офис! "Подари ме" не носи отговорност при забавяне на пратки от страна на куриерските фирми!

икона на телефон 0988975500 (пон.-пет. | 8:30-17:30 ч.)

КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Тонколона с водна цветомузика -ПРЕОЦЕНЕНА!

3019

на склад

последни бройки


42.00 лв. 32.00 лв.
Цената е с включен ДДС

ПРЕОЦЕНЕН ПРОДУКТ! Не работи радиото!

Нестандартна тонколона с водна цветомузика - Dancing water speakers. Тонколоната пресъздава светлинно шоу чрез своите четири вградени дюзи и светодиоди. Дюзите изстрелват водни струи в такт с музиката. Не се нуждае от доливане на вода. Предлага слот за TF карта и U disk плейър. Освен от MP3, музика можете да слушате и от радио, благодарение на вградения FM тунер, както и да свържете тонколоната с компютър или мобилен телефон посредством кабел с 3.5 mm стереожак, който е включен в комплекта. Звукът е силен и ясен, с отчетлив бас. Тонколоната е снабдена с вградена Li-Ion батерия, която може да се зарежда от USB порт на компютър или от зарядно за смартфон и осигурява часове наред слушане на любимата Ви музика. Захранване: DC 5V adapter или USB 5V (към компютър).
Размерите на тонколоната са: 25.5х8.5см.

 
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

Поръчка на този продукт, направена до 15:00 ч. в работен ден се доставя на следващия работен ден (с изключение на малките населени места, които се обслужват по график от куриерската фирма).

Подходяща за този продукт опаковка за подарък:

Хартиена опаковка за бутилка