КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Tрюфели Elvan в кутия сърце

5037

Този продукт вече не се предлага

Предлагаме Ви една уникална и сладка идея за персонализиран подарък, подходящ за рожден ден, имен ден или друг личен празник - кутия пълна с половин килограм сладки изкушения под формата на шоколадови трюфели. Тъй като този подарък е подходящ за най-любимите Ви хора кутията е под формата на сърце, а върху нейния капак ще поставим един от 6-те дизайна, който си изберете, изработен със снимка и текст по Ваше желание!
Кутията е с размери 17 см х 19 см х 8,5 см. Бонбоните в нея са микс от 4 различни вкуса: карамел, лешник, ягода и кокос.
Снимка можете да добавите от бутона за прикачване на изображение намиращ се на тази страница, а надписа, който желаете да поставим на кутията можете да напишете в полето за текст. След като изготвим дизайна с желаните от Вас корекции, ще Ви го изпратим за одобрение от Ваша страна и чак след това ще преминем към изработка.
Този уникален и различен подарък ще донесе много сладост и усмивки на празника на най-любимия за Вас човек, а след като бонбоните бъдат похапнати, кутията може да намери още много приложения и да остане за дълъг спомен от прекрасен празник!

Информация относно алергените, които се съдържат в бонбоните: ядки, глутен, яйца, млечни продукти
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500