КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Фенерче с динамо

3057

Този продукт вече не се предлага

Предлагаме Ви практична и интересна идея за подарък - джобно фенерче с динамо. С тази полезна джаджа няма опасност да останете на тъмно. Вградената акумулаторната батерия се презарежда лесно чрез динамото на фенерчето. Освен практичен, този подарък е и полезен тъй като докато зареждате батерията с динамото Вие правите упражнения и за ръцете. Снабден е с 3 силни и суперярки светодиода с помощта на които ще се осветят и най-тъмните места.
Фенерчето е малко и компактно с размери 10 см на 5 см. Благодарение на компактния си размер то може да се побере във всеки джоб и да влезе мигновено в употреба щом се наложи. Предлага се в син и червен цвят.
Ако желаете да подарите нещо което ще влезе в употреба и е практично и полезно, това е подаръка, който трябва да поръчате. Подаръкът е изключително подходящ за хора обичащи планините, пещерите, ходенето на палатка и приключенията, защото този фенер никога няма да ги остави без светлина. За разлика от обикновените фенерчета при този, когато батерията се изтощи само с няколко натискания тя се зарежда.

 
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500