Уважаеми клиенти, от 22.11.2019 до края на годината са възможни забавяния на доставките от страна на куриерските фирми. "Подари ме" ще изработва и изпраща поръчките в сроковете посочени на сайта ни, но времето за тяхната доставка зависи изцяло от куриерските фирми и може да отнеме повече от стандартните 24 часа! Препоръчваме доставките да са до офис на Еконт или Спиди!

КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Часовник сърце със снимка

Часовник сърце със снимка - размери

Персонализация на продукта:


3064

няма наличност

(Изработване до 24 часа с 25% оскъпяване)

30.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Отличен подарък за любим човек - персонализиран часовник във формата на сърце със снимка и/или надпис по Ваша поръчка! Часовникът е предназначен за закачане на стена. Разполага с кварцов механизъм, който се захранва с 1 батерия 1,5V AA включена в цената.
Снимката се отпечатва на висококачествена фотохартия, която в последствие се ламинира с качествено ролково ламинатно фолио за устойчивост и дълготрайност на цветовете. Снимката се изрязва във формата на сърце и е желателно лицата на хората на нея да не са по краищата й или с изрязани части от лицето. Снимка можете да изпратите от бутона за добавяне на изображение, който се намира под снимките на продукта. Ако желаете можем да добавим и кратък надпис върху самата снимка. Достатъчно е да ни го напишете в полето за текст. След като получим Вашата поръчка ще Ви изготвим дизайн за одобрение от Ваша страна.
Размерите на часовниа са 18 см. х 23 см.
Този уникален подарък във формата на сърце ще краси дома на този, на когото го подарите и винаги ще отмерва всеки прекрасен миг в ежедневието му/й. Стенният часовник във форма на сърце със снимка е иделаен подарък за Св. Валентин, годишнина, сватба, годеж, рожден ден, имен ден и всеки друг весел повод.
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

- Времето за изработка при стандартна поръчка е до 3 работни дни след одобрение на дизайна от Ваша страна.
- Времето за изработка при експресна поръчка е до 24 часа след одобрение на дизайна от Ваша страна.
- Времето необходимо за доставка не е включено във времето за изработка.
- Събота и неделя са почивни дни и не са включени във времето за изработка.
- "Подари ме" не носи отговорност при грешки в изписването на текстовете и неправилно изписани имена, когато те са били изпратени от Вас на латиница.
- Веднага щом изготвим дизайна на Вашата поръчка ще Ви го изпратим за одобрение.

Подходяща за този продукт опаковка за подарък:

Хартиена опаковка размер L