КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Часовник сърце със снимка

3064

Този продукт вече не се предлага

Отличен подарък за любим човек - персонализиран часовник във формата на сърце със снимка и/или надпис по Ваша поръчка! Часовникът е предназначен за закачане на стена. Разполага с кварцов механизъм, който се захранва с 1 батерия 1,5V AA включена в цената.
Снимката се отпечатва на висококачествена фотохартия, която в последствие се ламинира с качествено ролково ламинатно фолио за устойчивост и дълготрайност на цветовете. Снимката се изрязва във формата на сърце и е желателно лицата на хората на нея да не са по краищата й или с изрязани части от лицето. Снимка можете да изпратите от бутона за добавяне на изображение, който се намира под снимките на продукта. Ако желаете можем да добавим и кратък надпис върху самата снимка. Достатъчно е да ни го напишете в полето за текст. След като получим Вашата поръчка ще Ви изготвим дизайн за одобрение от Ваша страна.
Размерите на часовниа са 18 см. х 23 см.
Този уникален подарък във формата на сърце ще краси дома на този, на когото го подарите и винаги ще отмерва всеки прекрасен миг в ежедневието му/й. Стенният часовник във форма на сърце със снимка е иделаен подарък за Св. Валентин, годишнина, сватба, годеж, рожден ден, имен ден и всеки друг весел повод.
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500