КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Стенен часовник 20 см

5048

Този продукт вече не се предлага

Чудесен стенен часовник с изчистен дизайн, идеален за персонализиран подарък със снимка, която да краси дома на неговия притежател всеки ден! Можете да избирате между черен и сив корпус на часовника. Изработен е от пластмаса, а отпред е със стъкло. Диаметърът му е 20 см. Снимката върху циферблата е с диаметър 17 см. Часовникът е снабден със стандартен кварцов механизъм, като в цената е включена и батерията за него. Снимката се отпечатва на специална фотографска хартия, която освен устойчиво във времето покритие има и гланцов ламинат, за да сте сигурни, че тя няма да избледнее в продължение на много години! Освен снимка, по желание може да има и надпис върху часовника. Преди да изработим Вашия персонализиран стенен часовник, ще Ви изпратим изготвения дизайн за преглед и одобрение от Ваша страна.

Снимка може да прикачите от бутона за добавяне на изображение, като трябва да имате предвид, хората на снимката да не са по краищата, тъй като тя се изрязва в кръг. Ако желаете да поставим и кратък надпис може да го посочите в полето за текст.
Този подарък ще държи винаги в крак с времето всеки, който го получи! Подходящ е за всякакъв повод - рожден ден, имен ден, сватба, Коледа, Нова година и др.
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500