Уважаеми клиенти, от 22.11.2019 до края на годината са възможни забавяния на доставките от страна на куриерските фирми. "Подари ме" ще изработва и изпраща поръчките в сроковете посочени на сайта ни, но времето за тяхната доставка зависи изцяло от куриерските фирми и може да отнеме повече от стандартните 24 часа! Препоръчваме доставките да са до офис на Еконт или Спиди!


КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Булчинска черна чаша за вино

3140

няма наличност


15.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Страхотен подарък за бъдещи булки, който идеално ще пасне в обстановката на всяко едно моминско парти - чаша за вино с надпис "Bride" (в превод: булка). Направете подарък на бъдещата булка и нека този подарък остане за нея и след като вече стане госпожа Негова, за да може да си спомня винаги за най-страхотното моминско парти, на което е била - нейното собствено!
Чашата е черна и е изработена от стъкло. Размерите й са: Височина 22,5 см. диаметър на столчето 6,5 см. диаметър на отвора на чашата 7 см.
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

Поръчка на този продукт, направена до 15:00 ч. в работен ден се доставя на следващия работен ден (с изключение на малките населени места, които се обслужват по график от куриерската фирма).