Уважаеми клиенти, всички поръчки направени в периода 24.05-26.05 ще бъдат обработвани на 27.05 (понеделник).
Офисите на Еконт на 24.05 ще работят със съботно работно време до 13:00ч. а събота и неделя ще почиват. Офисите на Спиди ще почиват на 24.05, а на 25.05 ще работят със съботно работно време. Поръчки до адрес на клиента изпратени в четвъртък 23.05. ще бъдат доставяни в понеделник 27.05.

икона на телефон 0988975500 (пон.-пет. | 8:30-17:30 ч.)

КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Етикет Jim Beam за годишнина

Етикет за бърбън Jim Beam за годишнина


Персонализация на продукта:


5005-5

с изработка

(Изработване до 24 часа с 25% оскъпяване)

12.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Предлагаме Ви една интересна идея за подарък за годишнина - етикет за един от най-популярните бърбъни на света Jim Beam. Но този етикет не е обикновен, защото е персонализиран по Ваше желание и идея. Независимо дали е за годишнината на Вас и Вашата половинка или на двойка приятели, със сигурност комбинацията от марков качествен алкохол с персонализиран етикет ще бъде наистина приятен и изненадващ подарък.
Етикетът се изработва от самозалепваща хартия, която в последствие ламинираме за по-добра устойчивост в случай на измокряне.
От лявата страна можем да поставим снимка на двойката, която има годишнина, на средната част на етикета ще изпишем техните имена, а от лявата страна на етикета можем да поставим пожелание по Ваш избор. Подходящи пожелания за годишнина може да откриете тук.
Снимка може да прикачите като използвате единия от бутоните вляво от този текст, а желаните надписи и корекции по етикета опишете в полето за текст. Не забравяйте да ни напишете имената на двойката, която празнува, дата и град на връчване, както и от кого е подаръка за да напомня винаги за Вас!
В цената е включен само етикета оразмерен за бутилка от 0,700 л.  или 1 л. без самата бутилка. Оригиналния етикет от бутилката може лесно да премахнете, като я накиснете за няколко часа във вода.
Бърбъна е вид уиски, чиято родина е Америка. Произвежда се от минимум 51% царевица, която му придава по-сладникав вкус и отлежава в специално опушени дъбови бъчви, които от своя страна са причината за наситения му цвят.
Това е един наистина отличен подарък за годишнина!

Вариант за рожден ден може да намерите тук, а за имен ден тук.
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

- Времето за изработка при стандартна поръчка е до 3 работни дни след одобрение на дизайна от Ваша страна.
- Времето за изработка при експресна поръчка е до 24 часа след одобрение на дизайна от Ваша страна.
- Времето необходимо за доставка не е включено във времето за изработка.
- "Подари ме" не носи отговорност при грешки в изписването на текстовете и неправилно изписани имена, когато те са били изпратени от Вас на латиница.
- Веднага щом изготвим дизайна на Вашата поръчка ще Ви го изпратим за одобрение.

Подходяща за този продукт опаковка за подарък:

Хартиена опаковка за бутилка