КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Етикет за имен ден Jim Beam

5005-5

Този продукт вече не се предлага

Kакто традицията повелява, имения ден трябва да се полее добре за да е жив и здрав именика. Точно поради тази причина този подарък е идеален, а и доста практичен и всеки познавач на качествения алкохол би се зарадвал на него. Предлагаме Ви чудесна идея за подарък за имен ден на мъж (разбира се и дамите не биха отказали такъв интересен подарък създаден специално за тях) - персонализиран етикет за бърбън Jim Beam с надписи и снимка по Ваше желание.
Етикетът е изработен от висококачествена самозалепваща хартия, която е ламинирана за по-висока устойчивост при намокряне. Оригиналния етикет може лесно да премахнете, като накиснете за няколко часа бутилката във вода.
От лявата страна на етикета можем да поставим снимка на именика, като за целта прикачете изображението чрез единия от бутоните в ляво от този текст. В полето за текст напишете името на този за когото е, град и дата на подаряване, а за дясната страна на етикета по Ваше желание можем да поставим пожелание различно от това което е на снимките на продукта. Подходящи пожелания за имен ден може да видите тук. Не пропускайте да посочите и от кого е подаръка, за да може получателя му винаги да се сеща за Вас, когато си налива чаша бърбън.
В цената е включен само етикета оразмерен за бутилка от 0,700 л. или 1 л.
Бърбънът всъщност е вид уиски. Тази високо алкохолна напитка идва от областта Бърбън Каунти, щата Кентъки в САЩ. Води началото си от далечната 1795 година, когато Джейкъб Бийм вместо ечемик, използва царевица за направата на уискито и по неговите думи това е тайната на по-добрия вкус на този вид уиски, тъй като царевицата му придава сладост. Бърбънът се характеризира с наситен цвят, който се постига благодарение на специално опушените дъбови бъчви, в които отлежава.
Този етикет е наистина подходящ подарък за имен ден за човек, който цени качествените напитки и разбира се със сигурност ще бъде приятно изненадан, тъй като етикета ще е създаден специално за него и неговия празник!

Варинати за етикет за рожден ден може да видите тук, а за годишнина тук.
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500