КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Етикет за Jim Beam - рожден ден

5005-5

Този продукт вече не се предлага

Чудесна идея за подарък за рожден ден на мъж, а защо не и на жена, която обича качествените високо алкохолни напитки - персонализиран етикет за бърбън Jim Beam. Уникалното на този подарък е, че освен качественото съдържание в бутилката (не е включена в цената), Вие подарявате и един персонализиран подарък, създаден специално за рожденика.
Самия етикет е изработен от висококачествена самозалепваща хартия, която е ламинирана за по-висока устойчивост при намокряне. Оригиналния етикет може лесно да премахнете, като накиснете за няколко часа бутилката във вода.
От лявата страна на етикета можем да поставим снимка на рожденика, като прикачването на изображението става чрез един от бутоните в ляво от този текст. В полето за текст напишете името на този за когото е, град и дата на подаряване, а за десния етикет по Ваше желание можем да поставим пожелание различно от това което е на снимките на продукта. Подходящи пожелания за рожден ден може да намерите тук. Не забравяйте да посочите и от кого е подаръка, за да може получатля му винаги да се сеща за Вас, когато си налива чаша класен бърбън.
В цената е включен само етикета оразмерен за бутилка от 0,700 л. или 1 л.
Интересно е да знаете, че бърбъна в същност е вид уиски, чиято родина е Америка. За пръв път през 1795 година Джейкъб Бийм създава тази напитка, като заменя ечемика с царевица, за която той споделя че е главният "виновник" за по-добрия вкус на тази разновидност на уискито, тъй като царевицата му придава сладост. Самото наименование на тази напитка идва от областта Бърбън Каунти, която се намира в щата Кентъки. Наситеният цвят на това питие е благодарение на опушването на дъбовите бъчви, в които то отлежава.
Този подарък несъмнено е идеален за ценителите на качествените алкохолни напитки.
Варинати на етикета за имен ден може да видите тук, а за годишнина тук.
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500