Уважаеми клиенти, от 22.11.2019 до края на годината са възможни забавяния на доставките от страна на куриерските фирми. "Подари ме" ще изработва и изпраща поръчките в сроковете посочени на сайта ни, но времето за тяхната доставка зависи изцяло от куриерските фирми и може да отнеме повече от стандартните 24 часа! Препоръчваме доставките да са до офис на Еконт или Спиди!

КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Комплект 4 бр LED свещи във формата на сърце

3108

няма наличност


9.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Едно чудесно допълнение към романтичната обстановка у дома! Този подарък може да създаде невероятно приятна романтична атмосфера за Вас и Вашата половинка. Едно от най-глемите предимства на тези свещички е, че няма опасност да направят пожар ако улисани от любовта и романтиката забравите да ги изгасите. Техният "пламък" е направен да изглежда реалистично и примигва сякаш свещта наистина е запалена. Всяка свещичка работи с батерия CR2032, която е включена в комплекта. В цената са включени 4 бр. чаени свещички във формата на сърце всяка снабдена с батерия.
Освен, че са пожаробезопасни свещичките могат да се използват и на открито, дори и при ветровито време, тъй като няма опасност вятъра да ги угаси. Тези свещички допринасят за уюта в дома и могат да се използват дълго време.
Размерите са 3,5 см височина заедно с "пламъка" и 4,5 см ширина в най-широката част.
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

Поръчка на този продукт, направена до 15:00 ч. в работен ден се доставя на следващия работен ден (с изключение на малките населени места, които се обслужват по график от куриерската фирма).

Подходяща за този продукт опаковка за подарък:

Хартиена опаковка размер S