Уважаеми клиенти, екипът на Подари ме излиза в кратка лятна ваканция. Всички поръчки направени и одобрени след 10:00ч. на 04.08.2021 (сряда) ще бъдат обработвани и изпращани след 11.08.2021 (сряда).


КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Ключодържател сърце

1011-1

Този продукт вече не се предлага

Желаете да направите подарък, който ще бъде винаги в този на когото го подарявате? Ключодържател със снимка във формата на сърце е една добра идея. Така подаръка, който ще подарите освен, че ще напомня постоянно за Вас, ще бъде и полезен. Можете да изберете всякаква снимка и ние ще я поставим на ключодържателя. Материалът от който е изработен е ламиниран HDF (шперплат) със специално сублимационно покритие, даващо възможност за качествено отпечатване на изображението върху него. Размерите му са 5х5 см. Ключодържателят има възможност за отпечатване на снимка само от едната страна.
Това е един малък подарък, който би имал много по-голяма стойносто за всеки, който го получи. Подаръка е подходящ за рожден ден, имен ден или друг повод, като може да се подари самостоятелно или като допълнение към по-голям подарък!
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500