КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Балон сърце с маркер за послание

3169

на склад


15.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Романтичен подарък за Свети Валентин, годишнина, предложение за брак или друг повод. Този огромен балон от фолио във формата на сърце ще внесе много любов и романтика в празничния ден. В черното поле можете да напишете своето послание, чрез маркера, който е включен в комплекта.
Балонът е от фолио и може да се напълни с хелий или обикновен въздух (със сламка или помпа) като има клапа, която позволява да бъде пълнен многократно.
Размерите му в надут вид са 91 см. х 76 см. Изпраща се в НЕнадуто състояние. Комплекта включва - балон, бял маркер, сламка за надуване.  От горната част на сърцето има отвори за закачване.
Този балон във формата на сърце е една наистина оригинална идея за романтичен подарък, а благодарение на белия маркер можете да го пресонализирате със своето романтично посление идващо дирекнто от Вашето сърце! Изненадайте любимия човек като подарите не само подарък, а и красива емоция, която ще помни дълго!
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

Поръчка на този продукт, направена до 15:00 ч. в работен ден се доставя на следващия работен ден (с изключение на малките населени места, които се обслужват по график от куриерската фирма).