икона на телефон 0988975500 (пон.-пет. | 8:30-17:30 ч.)

КОШНИЦА
Празна кошница

Плащане и доставка

1. Доставка

1.1 Доставка с куриер (за цялата страна)

Доставката на територията на Република България се извършва чрез куриерските фирми Еконт Експрес и Спиди. Поръчки, приети до 15:00 ч. в работен ден се доставят на следващия работен ден (с изключение на малките населени места, които се обслужват по график от куриерските фирми). В този срок не се включва срока за изработка (ако продукта има такъв). В зависимост от желанието на клиента, доставката може да бъде направена до офис на Еконт експрес, Офис на Спиди или до адрес на клиента. За по-малките населени места стандартната доставка се извършва според графика на куриерската фирма за обслужване на тези населени места. Цената на доставка до офис на Еконт е от 3.60 лв. до 5.50 лв., а до офис на Спиди е от 3.50 лв. до 5.50 лв. Тези цени се определят по тарифата на съответната куриерска фирма и зависят от теглото, размерите на пратката и сумата на наложения платеж (ако има такъв). Цената на куриерската услуга при изпращане до посочен адрес е от 5.00 лв до 6.50 лв. (в зависимост от теглото, размерите на пратката и сумата на наложения платеж, ако има такъв). В тази цена влизат и 0.60 лв. комисионна за наложен платеж (ако има такъв), които се отразяват в стоковата разписка или фактурата за Вашата поръчка.
Всички разходи (за куриерски услуги) за транспортиране на стока до и от клиента са за негова сметка освен ако изрично не е договорено друго.
Цените за доставка се определят от куриерските фирми и промените им не зависят от "Сентерина" ООД.

За поръчки на стойност над 70 лв. доставката е безплатна.

1.2. Допълнителни условия по доставка

Поръчките направени след 15:00 се обработват на следващия работен ден, т.е. доставката се забавя с един работен ден.

ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или увреден, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на Еконт/Спиди, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. „Ceнтеpинa“ ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер.

УТОЧНЕНИЕ: Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката. В случай, че клиента не бъде открит на посочения адрес или е подал грешен/непълен адрес, втората доставка се заплаща допълнително от него.

1.3 Забавяне на доставка

„Ceнтеpинa“ ООД не носи отговорност при забавяне на пратки от страна на куриерските фирми, поради влошени метеорологични условия или друга причина, независеща от "Ceнтеpинa" ООД

 

2. Плащания

Минималната стойност на поръчка, за да бъде приета и изпълнена е 8 лв. (без цената за доставка).

2.1. Наложен платеж

Плащането се извършва на куриера при получаване на поръчката

Ако искате подаръкът да се достави на друг получател (различен от Вас), а Вие да платите, опцията за наложен платеж не е приложима.

За поръчки на стойност над 60 лв. както и за някои продукти с изработка по поръчка, плащането чрез наложен платеж не е възможно.

2.2. Плащане през системата на Epay.bg

За да платите чрез системата на ePay.bg е необходимо да имате регистрация в тази система. Можете да платите през системата на ePay.bg, ако имате достатъчна наличност по своята Микросметка, или притежавате дебитна/кредитна карта, издадена от банките, включени в системата.

Повече информация за процедурата по регистрация на дебитна/кредитна карта можете да получите на http://epay.bg.

След избор на плащане през ePay.bg в процеса на поръчка, Вие ще бъдете автоматично пренасочени към страницата на оператора, където трябва да въведете потребителското си име и парола и да потвърдите плащането. След което ще бъдете прехвърлени на нашия уеб сайт podarime.net. Вашата поръчка ще бъде изпълнена след получаване на превода в нашия акаунт в ePay.bg.

2.3. Плащане на каса на EasyPay

С EasyPay имате възможност да заплатите направената от Вас поръчка през електронен магазин podarime.net в брой в над 2300 каси на EasyPay в цялата страна. Пълен списък на касите на EasyPay можете да видите тук: http://easypay.bg/?p=offices. При плащане на каса на EasyPay трябва да посочите: 10-цифрения номер генериран от системата ни след завършване на поръчката Ви. Този номер е уникален и може да се ползва еднократно само и единствено за поръчката, при която е генерира. За платената от Вас сума получавате разписка/вносна бележка от EasyPay, като не дължите никаква такса за извършеното заплащане.

2.4. Плащане по банков път

Като преведете съответната сума на нашата банкова сметка:

Банка ДСК
BIC: STSABGSF
Титуляр на сметката: „Ceнтеpинa“ ООД
IBAN: BG68 STSA 9300 0024 0943 45


ВАЖНО: За начало на поръчката се приема постъпването на плащането от страна на клиента в банковата сметка на фирмата. Ако желаете да избегнете това забавяне е необходимо да ни изпратите сканирано платежно нареждане на podarime@mail.bg.

При плащане от чуждестранна банкова сметка е нужно да заплатите двустранните банкови такси (за Ваша и наша страна).

2.5. Плащане през системата PayPal

Системата обслужва следните видове дебитни и кредитни карти Visa, Mastercard, Discovery, American Express, издадени в България и чужбина и може да приема плащания през банкови сметки (само от САЩ). Когато изберете този вид разплащане, ще бъдете автоматично прехвърлени на страницата на PayPal.com, където трябва да въведете своят e-mail адрес и парола или ако нямате, необходимо е да се регистрирате. След което да следвате стъпките за плащане през системата на Paypal. Нашият акаунт в системата на PayPal е:


Внимание! При избор на eCheck Payment през системата на PayPal, плащането обикновено се забавя с от 5 до 7 дни, което същевременно ще забави и осъществяването на Вашата поръчка, тъй като за начало на поръчката се приема потвърждението от PayPal.com, че клиентът е извършил превод към акаунта на podarime.net