икона на телефон 0988975500 (пон.-пет. | 8:30-17:30 ч.)

КОШНИЦА
Празна кошница
ВХОД |  Регистрация

Плащане и доставка

Условия за плащане и доставка

1. Доставка.

1.1 Доставка с куриер (за цялата страна).

Доставката на територията на Република България се извършва чрез куриерските фирми Еконт Експрес и Спиди. Поръчки, приети до 14:00 ч. в работен ден се доставят на следващия работен ден (с изключение на малките населени места, които се обслужват по график от куриерските фирми). Събота и неделя, както и официалните празници като 3 март, Коледа, Великден и др. са почивни дни и не са включени във времето за изработка и доставка. В този срок не се включва и срока за изработка (ако продукта има такъв). Времето за изработка (за продукти със снимка/надпис) е от 1 до 3 работни дни, в зависимост от натовареността от поръчки. В зависимост от желанието на клиента, доставката може да бъде направена до офис на Еконт експрес, Офис на Спиди или до адрес на клиента. За по-малките населени места стандартната доставка се извършва според графика на куриерската фирма за обслужване на тези населени места. Цената на доставка до офис на Еконт е 4.90 лв., а до офис на Спиди е 5.40 лв. Цената на куриерската услуга при изпращане до посочен адрес (домашен или служебен) е 6.50 лв.
Всички разходи (за куриерски услуги) за транспортиране на стока до и от клиента са за негова сметка освен ако изрично не е договорено друго.


За поръчки на стойност над 70 лв. доставката е безплатна.

1.2. Допълнителни условия по доставка.

Поръчките направени след 15:00 се обработват на следващия работен ден, т.е. доставката се забавя с един работен ден.

ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или увреден, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на Еконт/Спиди, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. „Ceнтеpинa“ ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер.

УТОЧНЕНИЕ: Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката. В случай, че клиента не бъде открит на посочения адрес или е подал грешен/непълен адрес, втората доставка се заплаща допълнително от него.

1.3 Забавяне на доставка.

„Ceнтеpинa“ ЕООД не носи отговорност при забавяне на пратки от страна на куриерските фирми, поради влошени метеорологични условия или друга причина, независеща от "Ceнтеpинa" ЕООД.
В по-натоварените периоди - около Черен петък, Коледа и Свети Валентин има вероятност за забавяния от страна на куриерските фирми!

 

2. Плащания.

Минималната стойност на поръчка, за да бъде приета и изпълнена е 8 лв. (без цената за доставка).

2.1. Наложен платеж.

Плащането се извършва на куриера при получаване на поръчката.

Ако искате подаръкът да се достави на друг получател (различен от Вас), а Вие да платите, опцията за наложен платеж не е приложима.

За поръчки на стойност над 60 лв. както и за някои продукти с изработка по поръчка, плащането чрез наложен платеж не е възможно.

2.2. Плащане по банков път.

Като преведете съответната сума на нашата банкова сметка:

Първа Инвестиционна Банка
BIC: FINVBGSF
Титуляр на сметката: „Ceнтеpинa“ ЕООД
IBAN: BG49 FINV 9150 1017 1665 61


ВАЖНО: За начало на поръчката се приема постъпването на плащането от страна на клиента в банковата сметка на фирмата. Ако желаете да избегнете това забавяне е необходимо да ни изпратите сканирано платежно нареждане на e-mail адрес:
или на viber: 0988975500

При плащане от чуждестранна банкова сметка е нужно да заплатите двустранните банкови такси (за Ваша и наша страна).

3. Отстъпки.

Клиентите на онлайн магазин Подари ме могат да ползват намаление от цената на поръчаните продукти, когато е изпълнено поне едно от условията за получаване на отстъпка.

3.1. Условия за получаване на отстъпки.

- Клиентът разполага с валиден промокод. Отстъпката и срока на валидност за всеки промокод са индивидуални. Ако промокодът е предназначен за еднократна упореба, той не трябва да е бил използван, за да бъде валиден. Промокодовете не са поименни и могат да бъдат открити в някои рекламни материали на Подари ме или да бъдат предоставяни на клиента в специални случаи (например при чести и регулярни поръчки или поръчки в големи количества).

- Клиентът е със статус "Лоялен клиент", който му дава право на 5% отстъпка. Статусът се придобива автоматично, когато клиентът има направени и получени (платени) две или повече поръчки.

- Клиентът е със статус "VIP клиент", който му дава 4% отстъпка. Статусът се придобива автоматично, когато клиентът има направени и получени (платени) поръчки на стойност 250 лв. или повече.

- Клиентът е абониран за информационния бюлетин на Подари ме, което му дава 5% отстъпка. Всеки клиент може да се абонира за бюлетина по време на регистрация. Регистриран клиент може да се абонира за бюлетин от страницата за редакция на профил.

- Клиентът е направил поръчка на стойност 70 лв. или повече, което му дава безплатна доставка на продуктите от съответната поръчка.

3.1. Допълнителни условия.

- Отстъпките са само за цената на поръчаните стоки и не се прилагат за цената на доставката.

- Отстъпките не важат за преоценени продукти или стоки на промоция.

- Клиентските отстъпки (за лоялен клиент, VIP клиент, абониран клиент) се сумират. Така например, клиент, който е лоялен, VIP и е заявил абонамент за бюлетина получава отстъпка 5%+4%+5%=14%

- Отстъпките с промокод и клиентските отстъпки (лоялен клиент, VIP клиент, абониран клиент) не се сумират. Когато са налице и двата вида отстъпка, системата прилага тази, която носи по-голямо намаление за клиента.

Дата на последна редакция на страницата: 01.09.2021