Уважаеми клиенти, от 22.11.2019 до края на годината са възможни забавяния на доставките от страна на куриерските фирми. "Подари ме" ще изработва и изпраща поръчките в сроковете посочени на сайта ни, но времето за тяхната доставка зависи изцяло от куриерските фирми и може да отнеме повече от стандартните 24 часа! Препоръчваме доставките да са до офис на Еконт или Спиди!

КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Стъклена бутилка Череп

3015/3016

на склад


38.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Уникална стъклена бутилка във формата на череп! С тази интерсна по форма бутилка можете да впечатлите своите гости докато им сипвате подбрани питиета. Бутилката е стъклена и се предлага в два варианта - с вместимост 550 мл. и вместимост 1000 мл.
Това е един наистина чудесен избор за подарък за хора, които обичат нестандартните неща и с удоволствие биха я ползвали при всеки удобен случай съхранявайки в нея любимата си алкохолна напитка. Подходяща е за съхранение на ракия, вино, уиски и всякакъв вид алкохол. 

Подходящ подарък е за всеки повод - рожден ден, имен ден, Нова година и др.

 
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

Поръчка на този продукт, направена до 15:00 ч. в работен ден се доставя на следващия работен ден (с изключение на малките населени места, които се обслужват по график от куриерската фирма).