икона на телефон 0988975500 (пон.-пет. | 8:30-17:30 ч.)

КОШНИЦА
Празна кошница
ВХОД |  Регистрация

Бяла раница със снимка

1134

Този продукт вече не се предлага

Бяла раница със снимка по поръчка

Чудесен подарък със снимка подходящ за хора с активен начин на живот - Бяла раница със снимка по поръчка. Тази спортна раница с подсилени регулируеми презрамки персонализирана със снимка и/или надпис по Ваша поръчка

Размери на раницата 23x40x12 cm. Размери на печатното поле (мястото на което можем да отпечатаме Вашата снимка и/или надпис) 14х19 cm. Изработена е от полиестер. Освен основното отделение има и преден джоб с верикален цип.

Този подарък освен, че е много практичен е и уникален, тъй като ще бъде създаден със снимка и/или надпис по Ваша поръчка.

Подберете изобеажение, което най-добре ще отговаря на личността на човека, на когото ще правите подаръка, за да може да я носи с радост и удоволствие всеки ден. Може да е снимка от незабравимо пътуване, снимка на любима група или изпълнител, любим анимационен герой, забавен и интересен надпис и каквото още се сетите.

Снимка можете да добавите от бутоните за добавяне на изображение намиращи се под снимките на продукта. А ако желаете да има и надпис (или само надпис) можете да го напишете в полето за текст.

След като направите поръчката на подаръка, наш дизайнер ще Ви изготви визуализация как ще изглежда раницата с Вашата снимка и/или надпис. Без одобрен от Вас дизайн няма да преминем към изработка.

Това е идеалният подарък за активни хора, обичащи пътешествията и по-спорнтата визия.
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500