Уважаеми клиенти, от 21.09.2023 (четвъртък) до 26.09.2023 (вторник) включително излизаме в кратка почивка и поръчки няма да се обработват и изпращат. Всички поръчки направени през този период ще се обработат и изпращат от 27.09.2023 (сряда).

икона на телефон 0988975500 (пон.-пет. | 8:30-17:30 ч.)

КОШНИЦА
Празна кошница
ВХОД |  Регистрация

Велурен калъф за телефон с надпис

Велурен калъф за телефон с надпис лице
Велурен калъф за телефон с надпис гръб

Персонализация на продукта:

3067

няма наличност

(Изработване до 24 часа с 25% оскъпяване)

15.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Една интересна идея за подарък, който е подходящ за всеки повод, а дори и без повод - персонализиран калъф за телефон. Телефонът, който може да бъде поставен в калъфа е с максимална големина на дисплея от 4,8 инча (Samsung Galaxy S III). Размери на калъфа: 14,5 см височина и 8 см. ширина. Изработен е от мек велур. Върху него можем да поставим всякакъв надпис по Ваше желание. Надписа може да бъде отпред или на гърба на калъфа или и от двете страни, като цената си остава една и съща. На снимките на продукта от дясната страна чрез номериране са посочени цветовете на фолиото които може да изберете за надписа. Препоръчваме Ви да изберете по-светъл цвят, за да се откроява по-добре върху калъфчето. Освен текст върху него може да бъде отпечатан и някакъв едноцветен символ (сърце, детелинка, кръст и др.). Надписите се отпечатват върху калъфа с текстилно термофолио, което залепва здраво за велура и не се олющва и напуква с времето. Тъй като мобилните телефони са станали неразделна част от нашето ежедневие, този подарък ще бъде винаги с този, на когото го подарите.

Желания от Вас текст може да посочите в полето за текст под снимките на продукта, като не забравяйте да посочите номера на желания цвят фолио, както и от коя страна на калъфчето желаете да поставим надписа.

Калъфът се предлага само в черен цвят!
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон 0988975500
Поръчай по Viber
Поръчай по Viber 0988975500

Допълнителна информация:

- Изработването на този продукт отнема до 3 работни дни при стандартна поръчка.
- "Подари ме" не носи отговорност при грешки в изписването на текстовете и неправилно изписани имена, когато те са били изпратени от Вас на латиница.

Подходяща за този продукт опаковка за подарък:

Хартиена опаковка размер S