Уважаеми клиенти, информираме Ви, че голяма част от пратките изпратени с куриерска фирма СПИДИ имат големи забавяния и закъснения за доставка както до адрес, така и до офис! "Подари ме" не носи отговорност при забавяне на пратки от страна на куриерските фирми!

икона на телефон 0988975500 (пон.-пет. | 8:30-17:30 ч.)

КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Мини вентилатор за мобилен телефон

3152

на склад


9.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Предлагаме една супер практична интересна джаджа - вентилаторче за мобилен телефон. Предлага се във вариант за iPhone - бели на цвят и вариант с мини USB - черни на цвят (тествали сме на Samsung и работи отлично). Имайте предвид, че варианта, който е с мини USB не се поддържа от всички марки мобилни телефони. Необходимо е телефонът Ви да подава захранване през USB порта си. Това можете да проверите като пробвате с друго устройство, което изисква захранване (например USB лампа или флашпамет).
Този аксесоар за мобилен телефон е с джобни размери и можете да носите навсякъде със себе си и когато Ви стане горещо да се разхладите, като включите вентилаторчето към мобилния си телефон.
Супер летен подарък, който можете да използвате на плажа, у дома, в офиса, в колата и където още се сетите.
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

Поръчка на този продукт, направена до 15:00 ч. в работен ден се доставя на следващия работен ден (с изключение на малките населени места, които се обслужват по график от куриерската фирма).