икона на телефон 0988975500 (пон.-пет. | 8:30-17:30 ч.)

КОШНИЦА
Празна кошница
ВХОД |  Регистрация

Водоустойчива Bluetooth тонколона

3367

Този продукт вече не се предлага

Супер подарък за меломани - водоустойчива блутут тонколонка

Супер подарък за меломани - водоустойчива блутут тонколонка. Благодарение на своята вакуумна стойка, тази тонколонка може да бъде залепена на почти всяка гладка повърхност.

Тонколонката е безжична и може да се свързва с Вашия мобилен телефон посредством bluetooth. Освен да слушате музика, може да приемате и обаждания чрез нея.

Тъй като е водоустойчива можете да я използвате в банята, така припяването под душа ще е много по-приятно, тъй като ще е в дует с любимия изпълнител.

Един наистина уникален подарък, който ще зарадва всеки, който обича да слуша музика на всякъде, където ходи.

Размери на колонката

диаметър 8 см. височина с вакуумната стойка 5 см.

Обхвата на блутута е 10 метра, което позволява Вашият телефон да се намира на безопасно от измокряне място, докато Вие сте в банята и слушате любимата музика през тонколонката.

Батерията на тонколоната е Li-ion 300 mAh. Времето за зареждане е 2 часа. Без прекъсване може да работи около 2 часа при средна сила на звука. Батерията се зарежда посредством USB кабел към компютър. Кабела е включен в комплекта.

Бутоните за контрол се намират върху самата тонколонка и са лесни за използване. Чрез тях можете да сменяте песните, да включвате на пауза или да пускате песента, да отговаряте на обаждания или да изключите тонколонката.

Благодарение на компкатните размери на тази bluetooth водоустойчива тонколонка, освен в банята можете да я използвате навсякъде където ходите - на пикник, в колата (удобна е за хендсфри по време на шофиране), край басейна, на плаж и др.
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500