Уважаеми клиенти, 22.09 (вторник) е официален почивен ден и куриерските фирми няма да работят и доставят пратки. Всички поръчки изпратени на 21.09 (понеделник) ще бъдат доставени на 23.09 (сряда).


КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Декоративна възглавница за бебе

Декоративна възглавница за бебе без снимка

Персонализация на продукта:


1083-4

с изработка

(Изработване до 24 часа с 25% оскъпяване)

25.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Един невероятен подарък за новородено - възглавница със снимка и всички важни детайли свързани с раждането на детенцето - тегло, ръст, дата, час, ден и зодия. Тази декоративна възглавничка ще остане скъп спомен на детето като порасне и ще му/й напомня какво сладко мъниче е бил/а.
Калъфката на възглавницата е с размери приблизително 35х33см. Тя е изработена от 100% полиестер, а пълнежът е от силиконов пух. Самата калъфка е лесна за сваляне и пране. Снимките се отпечатват директно в плата, което ги прави устойчиви - няма вероятност да се напукат или разлепят, защото са вградени в плата чрез сублимация.
За да направим този подарък уникален и неповторим ни изпратете снимка не бебчето, като използвате бутона за добавяне на изображение. Ако не желаете да има снимка на бебето, можете и да не добавяте такава. Други важни данни, които трябва да напишете за да персонализираме подаръка са: име, дата (ден, месец и година) и час на раждане, тегло и дължина.
Тази възглавничка е подходящ подарък за новородено, за кръщене, за първата годинка на бебчето, а защо не и за вече по-пораснало дете.
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

- Времето за изработка при стандартна поръчка е до 3 работни дни след одобрение на дизайна от Ваша страна.
- Времето за изработка при експресна поръчка е до 24 часа след одобрение на дизайна от Ваша страна.
- Времето необходимо за доставка не е включено във времето за изработка.
- "Подари ме" не носи отговорност при грешки в изписването на текстовете и неправилно изписани имена, когато те са били изпратени от Вас на латиница.
- Веднага щом изготвим дизайна на Вашата поръчка ще Ви го изпратим за одобрение.

 

Подходяща за този продукт опаковка за подарък:

Хартиена опаковка размер XXXL