КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Възглавница за влюбени

Възглавница за влюбени вариант
Възглавница за влюбени вариант 2
Възглавница за влюбени вариант 3
Възглавница за влюбени вариант 4
Възглавница за влюбени вариант 5
Възглавница за влюбени вариант 6

Персонализация на продукта:


1083-3

с изработка

(Изработване до 24 часа с 25% оскъпяване)

25.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Уникален подарък за любим човек - декоративна възглавничка с Ваша снимка. Можете да изберете един от 6 дизайна, които сме подготвили специално за Вас, след което прикачете снимка от бутона за добавяне на изображение намиращ се на страницата с продукта. Също така надписите, показани във вариантите, могат да бъдат променяни по Ваша идея, достатъчно е да ни напишете в полето за текст надписа, който желаете да поставим. Калъфката на възглавницата е с размери приблизително 35х33 см., калъфката е изработена от 100% полиестер, а самата възглавничка е пълна с висококачествен силиконов пух. Плата е много приятен на допир. Калъфката лесно може да се сваля и пере в пералня. Щампата се отпечатва директно в самия плат и не се разпада или отлепя при пране, както и не избеляват. Възглавничките са произведени в България!
Тази красива персонализирана декоративна възглавница е прекрасен подарък за всеки повод, при който желаете да покажете своят любов към човека, когото обичате! Св. Валентин, 8 март, годишнина, рожден ден, имен ден са само малка част от подходящите поводи, при които можете да подарите персонализирана възглавничка на своята любима/своя любим
Цената е за 1 брой възглавничка с отпечатана Ваша снимка. След като подготвим дизайна с Вашата снимка и надписи, ще Ви го изпратим за одобрение.
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

- Времето за изработка при стандартна поръчка е до 3 работни дни след одобрение на дизайна от Ваша страна.
- Времето за изработка при експресна поръчка е до 24 часа след одобрение на дизайна от Ваша страна.
- Времето необходимо за доставка не е включено във времето за изработка.
- "Подари ме" не носи отговорност при грешки в изписването на текстовете и неправилно изписани имена, когато те са били изпратени от Вас на латиница.
- Веднага щом изготвим дизайна на Вашата поръчка ще Ви го изпратим за одобрение.

 

Подходяща за този продукт опаковка за подарък:

Хартиена опаковка размер XXXL