КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Възглавница с Ваши снимки

Възглавница с колаж от Ваши снимки
Възглавница с колаж от 5 Ваши снимки
Възглавница с Ваша снимка

Персонализация на продукта:


1083

с изработка

(Изработване до 24 часа с 25% оскъпяване)

25.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Страхотен подарък, подходящ за мъже, жени и деца за всеки повод - рожден ден, имен ден, годишнина, кръщене, Коледа, Нова Година, Св. Валентин, 8 март и др. Тази симпатична декоративна възглавница с размери на калъфката приблизително 35х31,5 см. може да се превърне в перфектния персонализиран подарък с Ваши снимки. Може да отпечатаме само 1 снимка или колаж от 6 или 9 снимки. Снимки могат да се отпечатват само от предната страна на възглавницата! Можем да поставим и надпис, ако желаете, достатъчно е да ни го напишете в полето за текст, а снимките трябва да прикачите от бутоните за добавяне на изображение, като техния брой зависи от това дали желаете само 1 снимка или колаж от 6 или 9 снимки. Веднага щом изготвим дизайна на Вашата поръчка ще Ви го изпратим за одобрение. След окончателно одобрение на дизайна от Ваша страна ще преминем към изработката на поръчаната от Вас възглавничка!
Снимките се отпечатват директно в плата на калъфките. Самите калъфки са направени от 100% полиестер и са много лесни за пране и сушене. Снимките отпечатани върху тях са с голяма трайност и не се променят при пране. Пълнежът на възглавничките от силиконов пух. Произведени са в България.
Този подарък е универсален и подходящ за всеки повод, като благодарение на Вашите снимки, които ще отпечатаме ще бъде и уникален и неповторим!

 
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

- Времето за изработка при стандартна поръчка е до 3 работни дни след одобрение на дизайна от Ваша страна.
- Времето за изработка при експресна поръчка е до 24 часа след одобрение на дизайна от Ваша страна.
- Времето необходимо за доставка не е включено във времето за изработка.
- "Подари ме" не носи отговорност при грешки в изписването на текстовете и неправилно изписани имена, когато те са били изпратени от Вас на латиница.
- Веднага щом изготвим дизайна на Вашата поръчка ще Ви го изпратим за одобрение.

 

Подходяща за този продукт опаковка за подарък:

Хартиена опаковка размер XXXL