Уважаеми клиенти, 22.09 (вторник) е официален почивен ден и куриерските фирми няма да работят и доставят пратки. Всички поръчки изпратени на 21.09 (понеделник) ще бъдат доставени на 23.09 (сряда).


КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Грамота за пожарникар на годината


Персонализация на продукта:

5008

с изработка

(Изработване до 24 часа с 25% оскъпяване)

19.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Грамотата за пожарникар на годината е един чудесен и специален подарък, чрез който да засвидетелствате уважението си към тази благородна и опасна професия изпълнявана от Ваш близък или колега!
Тя може да бъде изработена с текст изцяло по Ваша идея или да използвате текста предложен от нас. Всички желани корекции можете да опишете в полето за текст намиращо се на тази страница. Не забравяйте да ни напишете имената на този за когото е, града и датата на връчване, както и от кого се връчва! След като изготвим дизайна на грамотата с всички желани от Вас корекции по текста ще Ви го изпратим за одобрение от Ваша страна. Освен визуализация на грамотата ще получите и файл с всички варианти за рамка, с които разполагаме към момента, за да си изберете тази, която най-много Ви харесва да поставим грамотата в нея.
Всеки един опитен пожарникар би се зарадвал на признание от своите близки или колеги за работата, която върши, а тази грамота за пожарникар е чудесен начин да го направите. Този подарък ще бъде персонализиран по Ваша идея и по тази причина ще бъде още по-уникален и незабравим.
Можете да изберете между рамка с размер А4 (29,7 см. х 21 см) или размер А3 (42 см. х 29,7 см.) катп в цената са включени дизайна на грамотата, отпечатването върху coated/фото хартия и рамката.
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

- Времето за изработка при стандартна поръчка е до 3 работни дни след одобрение на дизайна от Ваша страна.
- Времето за изработка при експресна поръчка е до 24 часа след одобрение на дизайна от Ваша страна.
- Времето необходимо за доставка не е включено във времето за изработка.
- "Подари ме" не носи отговорност при грешки в изписването на текстовете и неправилно изписани имена, когато те са били изпратени от Вас на латиница.
- Веднага щом изготвим дизайна на Вашата поръчка ще Ви го изпратим за одобрение.

Подходяща за този продукт опаковка за подарък:

Хартиена опаковка размер XXL