КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Дамска тениска в стил Jack Daniels

Дамска тениска в стил Jack Daniels - ориентировъчни размери

Персонализация на продукта:

1104

с изработка

(Изработване до 24 часа с 25% оскъпяване)

22.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Един наистина уникален, креативен и забавен подарък за жена за рожден ден, имен ден, 8 март, Нова година, Коледа или друг личен празник.
Тази дамска тениска е специално създадена, за да подчертава женската фигура и е с наклонени ръкави за повече удобство при носене. Направена от 100% натурално еластичен памук с плътност 145г./м2. Щампата е с дизайн в стила на популярната алкохолна напитка Jack Daniels, но е персонализирана според желанието на клиента - с имена и текст по Ваша поръчка. Достатъчно е да ги напишете в полето "Текст" под снимката на продукта. Останалите надписи по тениската също могат да бъдат променяни ако желаете това. Опишете Вашата идея в полето коментар към продукта. Щампата се изработва от специално термо стреч фолио, което залепва трайно за текстила и е с висока устойчивост. Подходяща е за подарък за рожден ден, имен ден или друг повод. А защо не и като подарък без повод?!

Препоръчваме при избор на размер да обърнете внимание на следните ориентировъчните размери, посочени в допълнителното изображение (отклонение +/-2 cm.)

S [42см/53см]
М [45см/55см]
L [48см/57см]

Ако желаете да направите един наистина уникален и различен подарък, то тази тениска е би била чудесен избор за целта!
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

- Изработването на този продукт отнема до 3 работни дни при стандартна поръчка.
- "Подари ме" не носи отговорност при грешки в изписването на текстовете и неправилно изписани имена, когато те са били изпратени от Вас на латиница.
- Веднага щом изготвим дизайна на Вашата поръчка ще Ви го изпратим за одобрение.

Подходяща за този продукт опаковка за подарък:

Хартиена опаковка размер L