икона на телефон 0988975500 (пон.-пет. | 8:30-17:30 ч.)
икона на камион доставка до
Еконт от 3.60лв.

КОШНИЦА
Празна кошница

Клетвена декларация за тъща или свекърва

Декларация в рамка за тъща
Декларация за свекърва
Декларация за тъща

Персонализация на продукта:

5031

на склад

(Изработване до 24 часа с 20% оскъпяване)

16.00 лв.
Цената е с включен ДДС


Предлагаме Ви един наистина уникален подарък за сватба, на който младоженците ще се зарадват особено много - клетвени декларации за тъща и свекърва. След сватбения ден трябва да стане ясно на майките и на двете страни, че вече техните син и дъщеря са едно семейство, което трябва само да се справя с живота и, че тяхната роля вече трябва да бъде ограничена.
Целта на тези клетвени декларации е под формата на шега да се напомни на свекървата и тъщата, че помощта им трябва да се дава, когато е поискана и да не се месят прекалено много в живота на младото семейство. Разбира се този подарък е подходящ предимно за свекърви и тъщи с добро чувство за хумор :)
Декларациите се отпечатват върху висококачествена coated хартия и се поставят в рамка по избор на клиента. Снимка на наличните рамки изпращаме по e-mail за да може всеки да си избере най-подходящата според вкуса си. Може да поръчате декларация само за тъща или само за свекърва, а може и да поръчате и от двата варианта.
Ако желаете можем да подменим някоя от подточките, като Вашето желание за това може да опишете в полето за текст под снимките на продукта.

Този подарък е подходящ както да бъде подарен на младоженците, а те в последствие да дадат на своите майки да разпишат декларациите, така и самите младоженци да подарят на майките си в деня на сватбата.

Цената е за ЕДИН брой декларация.
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

- Изработването на този продукт отнема до 3 работни дни при стандартна поръчка.
- "Подари ме" не носи отговорност при грешки в изписването на текстовете и неправилно изписани имена, когато те са били изпратени от Вас на латиница.

Подходяща за този продукт опаковка за подарък:

Хартиена опаковка размер XXL