Уважаеми клиенти, екипът на Подари ме излиза в кратка лятна ваканция. Всички поръчки направени и одобрени след 10:00ч. на 04.08.2021 (сряда) ще бъдат обработвани и изпращани след 11.08.2021 (сряда).


КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Клетвена декларация за тъща или свекърва - без рамка

Клетвена декларация за тъща

Персонализация на продукта:

5031-1

с изработка

(Изработване до 24 часа с 25% оскъпяване)

8.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Предлагаме Ви един наистина уникален подарък за сватба, на който младоженците ще се зарадват особено много - клетвени декларации за тъща и свекърва. След сватбения ден трябва да стане ясно на майките и на двете страни, че вече техните син и дъщеря са едно семейство, което трябва само да се справя с живота и, че тяхната роля вече трябва да бъде ограничена.
Целта на тези клетвени декларации е под формата на шега да се напомни на свекървата и тъщата, че помощта им трябва да се дава, когато е поискана и да не се месят прекалено много в живота на младото семейство. Разбира се този подарък е подходящ предимно за свекърви и тъщи с добро чувство за хумор :)
Декларациите се отпечатват върху висококачествена coated хартия. Може да поръчате декларация само за тъща или само за свекърва, а може и да поръчате и от двата варианта.
Ако желаете можем да подменим някоя от подточките, като Вашето желание за това може да опишете в полето за текст под снимките на продукта.

Този подарък е подходящ както да бъде подарен на младоженците, а те в последствие да дадат на своите майки да разпишат декларациите, така и самите младоженци да подарят на майките си в деня на сватбата.

Цената е за ЕДИН брой декларация.
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

- Времето за изработка при стандартна поръчка е до 3 работни дни след одобрение на дизайна от Ваша страна.
- Времето за изработка при експресна поръчка е до 24 часа след одобрение на дизайна от Ваша страна.
- Времето необходимо за доставка не е включено във времето за изработка.
- "Подари ме" не носи отговорност при грешки в изписването на текстовете и неправилно изписани имена, когато те са били изпратени от Вас на латиница.
- Веднага щом изготвим дизайна на Вашата поръчка ще Ви го изпратим за одобрение.