КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Комплект декоративни възглавници за влюбени

1083-1

с изработка

(Изработване до 24 часа с 25% оскъпяване)

40.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Предлагаме Ви подарък подходящ за Вас и Вашата половинка, влюбена двойка приятели или семейство. Когато двама души се обичат любовта е на всякъде около тях, а сега и под формата на декоративни възглвнички за влюбени, които да красят дома! Калъфките  на възглавниците са с размер 35х33 см., и са изработени от 100% полиестер, а самата възглавничка е пълна с висококачествен силиконов пух. Плата много приятен на допир. Калъфката лесно може да се сваля и пере в пералня. Щампите се отпечатват директно в самия плат и не се разпадат или отлепят при пране, както и не избеляват. Възглавничките са произведени в България!
Можете да изберете който и да е от вариантите, които сме подготвили специално за Вас и със сигурност ще зарадвате Вашата половинка! Цената е за комплект от 2 броя възглавници с включено отпечатване на избрания от Вас вариант за щампа!
Този подарък е подходящ за Св. Валентин, Коледа, 8 Март, Рожден ден и всеки друг повод при който трябва да подарите нещо на своята половинка. В същност можете да направите такъв подарък и без повод, тъй като любовта на двама души е достатъчен повод!
 
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

- Изработването на този продукт отнема до 3 работни дни при стандартна поръчка.