Уважаеми клиенти, екипът на Подари ме излиза в кратка лятна ваканция. Всички поръчки направени и одобрени след 10:00ч. на 04.08.2021 (сряда) ще бъдат обработвани и изпращани след 11.08.2021 (сряда).


КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Джобен инструмент с 8 функции

3113

на склад


8.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Представяме ви един уникален голям инструмент в малък размер, който може да се побере в портфейла Ви! Този джобен инструмент разполага  с много и различни функции.
Има 4 отвертки, 6 размера гаечни ключове, отварачка за бутилки, отварачка за консерви, поставка за телефона (получава се с помощта на кредитна карта), макетно ножче, с което лесно да отваряте кашони или писма и линийка разграфена до 5 см.
Това е идеалният подарък за тези, които обичат да майсторят или често им се налага да поправят нещо в движение. Благодарение на компактните си размери може да бъде на всякъде с Вас. Поръчайте за себе си или подарете на приятел! Това е от една от тези джаджи, които е добре да бъдат винаги под ръка, защото не се знае кога ще се наложи да влязат в употреба. Един наистина полезен и потребен подарък!

Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

Поръчка на този продукт, направена до 15:00 ч. в работен ден се доставя на следващия работен ден (с изключение на малките населени места, които се обслужват по график от куриерската фирма).

Подходяща за този продукт опаковка за подарък:

Хартиена опаковка размер XS