Уважаеми клиенти, На 30.07 (петък) всички поръчки направени и одобрени след 12:30ч. ще бъдат обработвани на 02.08 (понеделник). Молим да ни извините за причиненото неудобство!


КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Комплект етикети за бира стил "Beck`s"


Персонализация на продукта:

5005-3

с изработка

(Изработване до 24 часа с 25% оскъпяване)

10.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Дипломиране, годишнина, рожден ден, имен ден или който и да е друг повод - персонализираният етикет за бира е уникална идея за подарък, който със сигурност ще донесе много усмивки на партито и ще накара човекът, за когото е да се почувства много специален. Предлагат се само етикети (без бутилки), в комплект от 4 бр. Ако са ви необходими повече бройки, просто поръчайте няколко комплекта. Напишете ни в полето "Текст към продукта" имената на празнуващия, поводът (това, което искате да напишем на етикета), кратко пожелание (до 8 думи) и годината му на раждане. Етикетите се отпечатват на самозалепваща хартия, която се лепи лесно върху бирени бутилки, а оригиналните етикети можете лесно да премахнете от бутилките като ги накиснете във вода за няколко часа. Етикетът е с размери за бутилка от 500 мл. но може да бъде изработен и за 330 мл. - достатъчно е да ни напишете това в коментар към поръчката.
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

- Времето за изработка при стандартна поръчка е до 3 работни дни след одобрение на дизайна от Ваша страна.
- Времето за изработка при експресна поръчка е до 24 часа след одобрение на дизайна от Ваша страна.
- Времето необходимо за доставка не е включено във времето за изработка.
- "Подари ме" не носи отговорност при грешки в изписването на текстовете и неправилно изписани имена, когато те са били изпратени от Вас на латиница.
- Веднага щом изготвим дизайна на Вашата поръчка ще Ви го изпратим за одобрение.