Уважаеми клиенти, На 30.07 (петък) всички поръчки направени и одобрени след 12:30ч. ще бъдат обработвани на 02.08 (понеделник). Молим да ни извините за причиненото неудобство!


КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Етикет за ракия Пещерска гроздова

Етикет за Пещерска гроздова ракия

Персонализация на продукта:

5005-7

с изработка

(Изработване до 24 часа с 25% оскъпяване)

8.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Чудесен подарък за всеки повод персонализиран етикет за ракия, но не каква да е ракия, а познатата на всички с меката си топлина Пещерска гроздова. Етикетите могат да бъдат оразмерени както за бутилка от 0,7л. така и за 1л. На етикета можем да изпишем името на този за когото е, дата на подаряване, както и годините, които навършва, ако подаръкът е за рожден ден. На задния етикет ще поставим пожелание по Ваша идея. Достатъчно е да ни напишете желаните промени по етикета в полето за текст. Пожелания за празници можете да откриете тук.
Този подарък е предназначен за любителите на високоалкохолните напитки и най-вече на тези, които обичат ракия. Всички на празника ще бъдат възхитени от оригиналността на този подарък, защото няма да е просто поредната бутилка с ракия на масата, а личен поздрав за празнуващия!
Предлагат се само етикети без бутилка! Етикетите се изработват от висококачествена самозалепваща хартия, която в последствие е ламинирана за по-голяма устойчивост при намокряне. Цветовете на етикета ще се запазят в продължение на години.
За да свалите оригиналните етикети от бутилката е достатъчно да я накиснете за известно време във вода за да бъде премахването им по-лесно. Преди да залепите персонализираните етикети, които ние ще Ви изпратим, бутилката трябва да бъде напълно суха!
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

- Времето за изработка при стандартна поръчка е до 3 работни дни след одобрение на дизайна от Ваша страна.
- Времето за изработка при експресна поръчка е до 24 часа след одобрение на дизайна от Ваша страна.
- Времето необходимо за доставка не е включено във времето за изработка.
- "Подари ме" не носи отговорност при грешки в изписването на текстовете и неправилно изписани имена, когато те са били изпратени от Вас на латиница.
- Веднага щом изготвим дизайна на Вашата поръчка ще Ви го изпратим за одобрение.

Подходяща за този продукт опаковка за подарък:

Хартиена опаковка за бутилка