икона на телефон 0988975500 (пон.-пет. | 8:30-17:30 ч.)

КОШНИЦА
Празна кошница
ВХОД |  Регистрация

Етикет за водка Smirnoff

Етикет за водка Smirnoff - гръб 1
Етикет за водка Smirnoff - гръб 2

Персонализация на продукта:


5005-6

с изработка

(Изработване до 24 часа с 25% оскъпяване)

8.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Етикет за водка Смирноф с надпис и снимка по поръчка

Най-често всеки празник и весел повод се празнува освен в компанията на роднини и добри приятели, и в компанията на качествен алкохол.

Водката е универсална алкохолна напитка, която стои в основата и на много коктейли. Често е предпочитана както от мъже така и от жени.

Предлагаме Ви един наистина персонализиран подарък, който можете да подарите за всеки един повод - рожден ден, имен ден, Коледа, дипломиране и др.

Етикетите могат да се персонализират по много начини. На предния етикет ще изпишем на латиница фамилията на човека, за когото е. На долната му част надписите могат да бъдат променяни по Ваше желание според повода за който ще правите подаръка.

На задния етикет отново по Ваше желание, може да поставим снимка ИЛИ пожелание (няма възможност да има и снимка и пожелание на етикета поради ограничените размери).

В полето за текст опишете текста, който желаете да поставим по етикетите, а ако желаете да има снимка, можете да я добавите от бутоните за добавяне на изображение намиращи се под полето за текст.

Предлагат се само етикететите БЕЗ бутилката.

Етикетите са оразмерени за бутилка от 700 мл.

Този подарък със сигурност ще зарадва всеки любител на качествения алкохол.

Водка Смирноф е водка номер 1 по продажби в света. Няма да е лъжа ако се каже, че историята на водката като напитка води началото си от историята за създаването на водка Смирноф.

През 1815 година Иван Смирнов открива своята компания "И.А. Смирнов и Синове". Смирнов наема склад в Москва и започва да деститлира ликьори и водка.

През 1827 вече поспечелил достатъчно пари той изгражда нова и модерна дестилерия недалеч от Кремъл. Така започва производството на водка Smirnoff. Историята разбира се на приключва до тук, но по-любопитните от Вас може да потърсите в Google продължението :)

Поръчайте сега Етикет за водка Смирноф с надпис и снимка по поръчка и направете един наистина оригинален подарък!
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон 0988975500
Поръчай по Viber
Поръчай по Viber 0988975500

Допълнителна информация:

- Времето за изработка при стандартна поръчка е до 2 работни дни след като одобрите дизайна от Ваша страна.
- Времето за изработка при експресна поръчка е до 24 часа след одобрение на дизайна от Ваша страна.
- Веднага щом изготвим дизайна на Вашата поръчка със снимката и надписите, които сте ни изпратили, ще Ви го изпратим за одобрение.- - - Времето необходимо за доставка не е включено във времето за изработка.
- "Подари ме" не носи отговорност при грешки в изписването на текстовете и неправилно изписани имена, когато те са били изпратени от Вас на латиница.

Подходяща за този продукт опаковка за подарък:

Хартиена опаковка за бутилка