КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Забавна чаша

Забавна чаша - вариант 2
Забавна чаша - вариант 3
Забавна чаша - вариант 4
Забавна чаша - вариант 5
Забавна чаша - вариант 6
Забавна чаша - вариант 7
С възможност за отпечатване на забавната щампа върху магическа чаша.

Персонализация на продукта:


1020-5

с изработка

(Изработване до 24 часа с 25% оскъпяване)

15.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Една интересна идея за подарък, която ще носи добро настроение всяка сутрин с кафето на този, на когото ще я подарите! Който и вариант да изберете от тези сладурски и забавни чаши със сигурност ще се хареса на получателя им. Също така, за да бъде още по-личен подаръка в полето за текст можете да добавите и надпис, който да поставим от другата страна на чашата. От бутона за качване на изображения, разположен под снимките на продукта може да прикачите снимка, която да отпечатаме. Разбира се, може да я подарите и само с избрания от Вас вариант без да добавяте допълнителни текст и снимки. Чашите са керамични и са подходящи за всякакви напитки - топли и студени. Не се препоръчва миене в съдомиялна машина!
Можете да изберете дали щампата да е отпечатана върху бяла чаша или черна магическа чаша, която при наливане на гореща напитка става бяла и отпечатаното върху нея изображение става видимо. Можете да изберете вида на чашата от падащото меню за модел.
Направете един запомнящ се подарък на свой близък, приятел или роднина. Подаръкът е подходящ за рожден ден, имен ден или друг весел повод!
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

- Изработването на този продукт отнема до 3 работни дни при стандартна поръчка.
- "Подари ме" не носи отговорност при грешки в изписването на текстовете и неправилно изписани имена, когато те са били изпратени от Вас на латиница.

Подходяща за този продукт опаковка за подарък:

Подаръчна кутия за чаша