икона на телефон 0988975500 (пон.-пет. | 8:30-17:30 ч.)
икона на камион доставка до
Еконт от 3.60лв.

КОШНИЦА
Празна кошница

Звезда на славата в рамка


Персонализация на продукта:


1065

на склад

(Изработване до 24 часа с 20% оскъпяване)

16.00 лв.
Цената е с включен ДДС


Звездата на славата? Да, сега можете да направите такъв подарък на Ваш приятел или близък. Поръчайте неговата/нейната персонализирана Звезда на славата с име, снимка, и текст по Ваше желание. Тази Звезда в рамка изумително много наподобява по дизайн оригиналните, които получават известните личности. Покажете на Вашия приятел или близък, че за Вас тоя/тя е истинска знаменитост с този стилен и красив подарък. Напишете в полето "Текст" неговите/нейните имена, както и текста, който да отпечатаме под звездата - дата, име на този, който я връчва, за какво се връчва или друг надпис, ако желаете да бъде поставен такъв. Използвайте един от бутоните за прикачване на изображение, за да ни изпратите снимка, която да отпечатаме. След като изготвим проекта за Вашия персонализиран подарък, по e-mail ще получите дизайна за одобрение, както и снимка с наличните към момента видове рамки за да изберете предпочитания от Вас модел.

Този подарък е подходящ за всеки повод - рожден ден, имен ден, Св. Валентин, Коледа, а дори и без повод ще зарадва своя получател и ще го накара да се чувства като истинска звезда!

Размери 20 см. на 30 см (А 4)
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

- Изработването на този продукт отнема до 3 работни дни при стандартна поръчка.
- "Подари ме" не носи отговорност при грешки в изписването на текстовете и неправилно изписани имена, когато те са били изпратени от Вас на латиница.

Подходяща за този продукт опаковка за подарък:

Хартиена опаковка размер XXL