икона на телефон 0988975500 (пон.-пет. | 8:30-17:30 ч.)

КОШНИЦА
Празна кошница
ВХОД |  Регистрация

Игра "Въртяща стрелка" с шотове

3076

Този продукт вече не се предлага

Предлагаме Ви един интересен подарък, подходящ за всеки купонджия и всяко парти. Тази интересна игра за напиване ще Ви забавлява с часове (или докато свърши пиенето)
Играта се състои от стъклено игрално поле с размери 22х22см. и 4 бр. стъклени шотове с вместимост 15 мл. и височина 4,5 см.
В играта могат да участват 2-4 играчи или 2 отбора.
Правила на играта:
- Първият играч завърта стрелката за да избере категория от изброените по най-външната част на кръга.
- Същия играч отново завърта стрелката за се избере буквата с която ще се играе и ще трябва да се назовават предмети и неща (в зависимост от избраната в първото завъртане категория)
- В момента, в който стрелката посочи буквата другите играчи трябва да извикат възможно най-бързо думата започваща с падналата се буква от категорията за която се играе.
- Първия който успее да извика отговора печели и завъртайки стрелката избира дали останалите играчи да изпият по едно или по две шотчета (разграфени са опциите в най-вътрешната част на кръга).
- Ако никой не отговори всички пият по един шот.
- Ако играч отговори грешно трябва да изпие един шот.
- Ако двама или повече играчи отговорят правилно едновременно, трябва да завъртят стрелката един след друг и този, на когото се падне буква по-близка до А печели рунда, а останалите трябва да изпият по един шот.
- Ако при завъртането на стрелката тя попадне в червеното поле на кръга, то той или трябва да изпие или трябва да даде съответния брой шотове, който се е паднал.
Това не е просто подарък, това е гаранция за един страхотен празник!
Надписите върху игралното поле са на английски език!
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500