Уважаеми клиенти, 22.09 (вторник) е официален почивен ден и куриерските фирми няма да работят и доставят пратки. Всички поръчки направени и одобрени на 22.09 (вторник) могат да бъдат доставени най-рано на 24.09 (четвъртък).


КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Игра с шотове - Drunken tower

3072

няма наличност


29.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Страхотен парти подарък за рожден ден, имен ден и всеки друг весел повод, а дори и без повод - игра Drunken Tower (Пияната кула). Играта може да се играе от 2 до 4 играча и със сигурност ще повиши градуса на настроението! Правилата са изключително лесни, а самата игра е увлекателна и забавна!
А ето ги и самите правила:
- Единия от играчите подрежда всички 60 дървени блокчета под формата на кула като на всеки ред поставя по 3 блокчета, но на всеки ред блокчетата са перпендикулярно подреден спрямо предходния. (за справка снимка 3)
- Играчът, който е построил кулата започва първи, като след него е играча в ляво (играе се по часовниковата стрелка). В хода си той (тя) трябва внимателно да изтегли блокче от където пожелае стига да не е от най-горния ред, след което трябва да изпълни указанието написано върху блокчето (под правилата за играта може да прочетете какви са указанията на блокчетата, за да добиете представа :) ) След като изпълните инструкцията поставете изтегленото блокче най-отгоре върху кулата.
- Всеки изважда по едно блокче на свой ред, като трябва да се използва само едната ръка (не може да се играе и с двете едновременно!)
- Играе се докато кулата не рухне!
- Играта печели последния играч, при който кулата не е паднала.

Комплекта за игра съдържа 60 дървени блокчета с инструкции и четири стъклени шот чашки с височина 6 см. и вместимост 25 мл. На гърба на кутията са изписани правилата на играта на английски език.

Инструкциите, които ще видите на блокчетата (изписани са на английски език) по време на играта са:

- Избери си играч, който да изпие едно;
- Всеки пие по едно с изключение на теб;
- Изпий едно с играча от ляво;
- Играчът от ляво пие едно;
- Изпий едно;
- Изпий едно с играча от дясно;
- Играчът от дясно пие едно;
- Всички пиете по едно;
- Измисли си правило (инструкция, която някой да изпълни);
- Изтегли още едно блокче (играй отново)
- Изпий два шота с играча от дясно;
- Върни блокчето на мястото от което си го взел;
- Изпий два шота;
- Пропусни следващия си ред;
- Изпий два шота с играча от ляво;

Играта е подходяща за лица над 18 години. Разбира се може да се играе и от деца, като напитките в чашите трябва да са без съдържание на алкохол! Този подарък със сигурност ще се хареса на всеки купонджия! Разнообразете партито благодарение на този весел подарък и се забавлявайте с цялата компания!
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

Поръчка на този продукт, направена до 15:00 ч. в работен ден се доставя на следващия работен ден (с изключение на малките населени места, които се обслужват по график от куриерската фирма).