КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Картичка за рожден ден

Картичка за рожден ден вариант 2

Персонализация на продукта:


5004

с изработка

(Изработване до 24 часа с 25% оскъпяване)

3.50 лв.
Цената е с включен ДДС

Освен уникален и интересен подарък за рожден ден е много оригинално като идея да подарите и не каква да е, а персонализирана картичка. Тези, които Ви предлагаме са с размери 8 х 12 см. за малкия размер и 12 х 18 см. за големия и можем да поставим снимка по Ваше желание на картичката. Картичката не се прегъва! Можем да отпечатаме пожелание на гърба й, а пожелания за рожден ден може да видите тук. Картичката се изработва от висококачествена водоустойчива фото хартия, която в последствие ламинираме за по-голяма трайност и запазване на наситените цветове. Тази персонализирана картичка е най-доброто допълнение към всеки подарък за рожден ден! Това което я отличава от всички останали картички, които може да подарите е, че тя е уникална и създадена специално за човека на когото ще я връчите!

ВАЖНО:

100% от стойността на тази картичка (без ДДС) ще бъде дарена на благородна кауза. Изберете и подкрепете каузата, която най-много Ви допада като гласувате в нашата анкета.
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

- Времето за изработка при стандартна поръчка е до 3 работни дни след одобрение на дизайна от Ваша страна.
- Времето за изработка при експресна поръчка е до 24 часа след одобрение на дизайна от Ваша страна.
- Времето необходимо за доставка не е включено във времето за изработка.
- "Подари ме" не носи отговорност при грешки в изписването на текстовете и неправилно изписани имена, когато те са били изпратени от Вас на латиница.
- Веднага щом изготвим дизайна на Вашата поръчка ще Ви го изпратим за одобрение.