икона на телефон 0988975500 (пон.-пет. | 8:30-17:30 ч.)
икона на камион доставка до
Еконт от 3.60лв.

КОШНИЦА
Празна кошница

Картичка за рожден ден

Картичка за рожден ден вариант 2
Дарения картички_

Персонализация на продукта:


5004

на склад

(Изработване до 24 часа с 20% оскъпяване)

3.50 лв.
Цената е с включен ДДС


Освен уникален и интересен подарък за рожден ден е много оригинално като идея да подарите и не каква да е, а персонализирана картичка. Тези, които Ви предлагаме са с размери 9 х 12 см. за малкия размер и 12 х 18 см. за големия и можем да поставим снимка по Ваше желание на картичката. Картичката не се прегъва! Можем да отпечатаме пожелание на гърба й, а пожелания за рожден ден може да видите тук. Картичката се изработва от висококачествена водоустойчива фото хартия, която в последствие ламинираме за по-голяма трайност и запазване на наситените цветове. Тази персонализирана картичка е най-доброто допълнение към всеки подарък за рожден ден! Това което я отличава от всички останали картички, които може да подарите е, че тя е уникална и създадена специално за човека на когото ще я връчите!
 
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

- Изработването на този продукт отнема до 3 работни дни след одобрение на дизайна от Ваша страна, при стандартна поръчка.
- На посочения от Вас e-mail адрес ще получите файл с дизайн на Вашата поръчка, веднага щом го изготвим.

- "Подари ме" не носи отговорност при грешки в изписването на текстовете и неправилно изписани имена, когато те са били изпратени от Вас на латиница.