КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Персонализирана картичка за 8 март

8 март - Вариант 2
8 март - Вариант 3
8 март - Вариант 4
8 март - Вариант 5
8 март - Вариант 6

Персонализация на продукта:


5004

с изработка

(Изработване до 24 часа с 25% оскъпяване)

3.50 лв.
Цената е с включен ДДС

Има хиляди картички, които можете да подарите за празник. Вместо това сега можете да подарите една картичка, която ще бъде единствена и неповторима, защото е персонализирана! Освен да добавим снимка върху картичката, може да напишем (при желание от Ваша страна) и от кого е тя. За целта прикачете файл със снимка и (ако желаете) напишете в полето за текст как точно желаете да изпишем от кого е картичката. Персонализираната картичка за 8 март е подарък, който ще разтопи сърцето на всяка жена и ще я накара да се почувства истински обичана и ценена! Ако искате на гърба на картичката може да бъде отпечатан текст, пожелание, стихотворение и т.н. с елегантен ръкописен шрифт. Достатъчно е да го поставите в полето "Текст", преди да добавите картичката в кошницата. Самата картичка се отпечатва на специална водоустойчива хартия и е двустранно ламинирана, за да остане с ярки и наситени цветове в продължение на много години.
Правоъгълните варианти са с размери8х12 см. за малката и 12х18 см за голямата, а квадратните 10х10 см. за малката и 15х15 см за голямата.
Подходящо пожелание за 8 март може да откриете тук.

ВАЖНО:

100% от стойността на тази картичка (без ДДС) ще бъде дарена на благородна кауза. Изберете и подкрепете каузата, която най-много Ви допада като гласувате в нашата анкета.
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

- Времето за изработка при стандартна поръчка е до 3 работни дни след одобрение на дизайна от Ваша страна.
- Времето за изработка при експресна поръчка е до 24 часа след одобрение на дизайна от Ваша страна.
- Времето необходимо за доставка не е включено във времето за изработка.
- "Подари ме" не носи отговорност при грешки в изписването на текстовете и неправилно изписани имена, когато те са били изпратени от Вас на латиница.
- Веднага щом изготвим дизайна на Вашата поръчка ще Ви го изпратим за одобрение.