Уважаеми клиенти, от 21.06.2024 до 01.07.2024 г. включително няма да се обработват и изпращат поръчки. Екипът на "Подари ме" излиза в кратка лятна ваканция!

икона на телефон 0988975500 (пон.-пет. | 8:30-17:30 ч.)

КОШНИЦА
Празна кошница
ВХОД |  Регистрация

Касичка фоторамка със снимка

Касичка фоторамка със снимка - гръб

Персонализация на продукта:


1172

с изработка

(Изработване до 24 часа с 25% оскъпяване)

22.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Касичка фоторамка със снимка по Ваша поръчка

Касичка фоторамка със снимка по Ваша поръчка е уникален и креативен подарък, който комбинира функциите на касичка и рамка за снимка. Това е декоративен предмет, който ви позволява да съхранявате пари в касичката и в същото време да изложите любима снимка или специален момент. Освен това по Ваше желание можем да поставим и надпис върху снимката, който можете да ни напишете в полето за текст.

Размери:

Касичката фоторамка е изработена от пластмаса и е с размери 10 см. х 15 см. Снимката, която ще поставим в нея е с размери 10,9 см. х 8,1 см.
На предната страна на касичката се поставя снимката, а на гърба ѝ е отвора за пускне на монети. Снимката отпред е зад прозрачно пластмасово капаче, а зад снимката има отвор, от който можете лесно да "теглите средства" от касичката.

Можете да изберете снимка по Ваш избор - може да бъде семейна снимка, снимка на приятели, любим домашен любимец или специално събитие. Добавете я като използвате бутона за добавяне на изображение.

Едно от приемуществата на тази касичка е, че можете да подмените снимката по всяко време. Просто отворете капачето, извадете поставената в касичката снимка и я използвайте за шаблон, по който да изрежете новата снимка, за да пасне на мястото на старата.

Касичката фоторамка е отличен подарък за различни поводи като рожденни дни, празници или други събития. Тя комбинира функционалността на касичката с емоционалната стойност на споделената снимка. Такъв продукт може да добави персонален и уютен акцент в дома или офиса ви, а също така предоставя и възможност за спестяване.
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон 0988975500
Поръчай по Viber
Поръчай по Viber 0988975500

Допълнителна информация:

- Времето за изработка на касичката със снимка при стандартна поръчка е до 2 работни дни след одобрение на дизайна от Ваша страна.
- Времето за изработка на касичката със снимка при експресна поръчка е до 24 часа след одобрение на дизайна от Ваша страна.
- Времето което е необходимо за доставка не е включено във времето за изработка.
- "Подари ме" не носи отговорност при грешки в изписването на текстовете и неправилно изписани имена, когато те са били изпратени от Вас на латиница.
- Веднага щом изготвим дизайна на Вашата поръчка ще Ви го изпратим за одобрение.