икона на телефон 0988975500 (пон.-пет. | 8:30-17:30 ч.)

КОШНИЦА
Празна кошница
ВХОД |  Регистрация

Катинар във формата на сърце със снимка

1066

Този продукт вече не се предлага

Любовен катинар във формата на сърце

Чудесен подарък, с който можете да покажете своята искрена и силна любов към своята половинка - любовен катинар във формата на сърце с ваша снимка и/или надпис.

Има много различни истории относно произхода на тази традиция, но факт е, че това е една чудесна възможност да заключите своята любов завинаги и то не само в сърцата си! Традицията повелява да заключите катинара на някой мост и да изхвърлите ключа в реката, за да заключите вечно любовта си!

На този катинар можем да отпечатаме Ваша снимка и/или текст. Снимка можете да прикачите от бутона за добавяне на изображение.

А ако желаете да поставим и кратък надпис върху снимката или желаете само надпис върху избран от вас подходящ фон (можете да изберете един от 4-те фона, които Ви предлагаме или да прикачите свой), можете да го напишете в полето за текст. Ако изберете някой от предлаганите от нас фонове за Вашия текст моля посочете в коментар "Фон номер (номера на избрания от Вас фон)"

Катинара е метален и е с размери 7 см. на 4 см. Снабден е с едно красиво ключе. Размера на печатното поле е 3,5 см. на 2,5 см.

Изображение и/или надпис може да се отпечата само от едната страна на катинара.

Този подарък е чудесен за отбелязването на вашата годишнина, Свети Валентин или всеки един ден, тъй като любовта не се нуждае от повод!
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500