икона на телефон 0988975500 (пон. - пет. от 9 до 18 ч.)
икона на камион доставка до
Еконт от 3.60лв.

КОШНИЦА
Празна кошница

Катинар във формата на сърце със снимка

Катинар във формата на сърце със снимка 2
Катинар във формата на сърце със снимка 3
Катинар във формата на сърце със снимка 4
Катинар във формата на сърце със снимка - фонове за избор

Персонализация на продукта:


1066

на склад

(Изработване до 24 часа с 20% оскъпяване)

23.00 лв.
Цената е с включен ДДС


Чудесен подарък, с който можете да покажете своята искрена и силна любов към своята половинка - любовен катинар във формата на сърце с ваша снимка и/или надпис. Има много различни истории относно произхода на тази традиция, но факт е, че това е една чудесна възможност да заключите своята любов завинаги и то не само в сърцата си! Традицията повелява да заключите катинара на някой мост и да изхвърлите ключа в реката, за да заключите вечно любовта си!
На този катинар можем да отпечатаме Ваша снимка и/или текст. Снимка можете да прикачите от бутона за добавяне на изображение. А ако желаете да поставим и кратък надпис върху снимката или желаете само надпис върху избран от вас подходящ фон (можете да изберете един от 4-те фона, които Ви предлагаме или да прикачите свой), можете да го напишете в полето за текст. Ако изберете някой от предлаганите от нас фонове за Вашия текст моля посочете в коментар "Фон номер (номера на избрания от Вас фон)"
Катинара е метален и е с размери 7 см. на 4 см. Снабден е с едно красиво ключе. Размера на печатното поле е 3,5 см. на 2,5 см. Изображение може да се отпечата само от едната страна на катинара.
Този подарък е чудесен за отбелязването на вашата годишнина, Свети Валентин или всеки един ден, тъй като любовта не се нуждае от повод!
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по скайп
Поръчай по скайп

podarime.net


Допълнителна информация:

- Изработването на този продукт отнема до 3 работни дни при стандартна поръчка.
- "Подари ме" не носи отговорност при грешки в изписването на текстовете и неправилно изписани имена, когато те са били изпратени от Вас на латиница.
- Веднага щом изготвим дизайна на Вашата поръчка ще Ви го изпратим за одобрение.

Подходяща за този продукт опаковка за подарък:

Хартиена опаковка размер S