Уважаеми клиенти, от 22.11.2019 до края на годината са възможни забавяния на доставките от страна на куриерските фирми. "Подари ме" ще изработва и изпраща поръчките в сроковете посочени на сайта ни, но времето за тяхната доставка зависи изцяло от куриерските фирми и може да отнеме повече от стандартните 24 часа! Препоръчваме доставките да са до офис на Еконт или Спиди!

КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Керамична чаша с дръжка крило

3147

на склад


12.00 лв.
Цената е с включен ДДС

Красива релефна керамична чаша подходяща за подарък за Св. Валентин, годишнина, рожден ден на любимия човек и дори без повод, защото любовта сама по себе си е достатъчен повод! Размерът на чашата е 10х8 см. и е подходяща за всякакъв вид напитки. Дръжката й е във формата на крило, а на срещуположния край има голямо изпъкнало сърце.
Направете този красив и практичен подарък на любим човек и го накарайте да се почувства обичан и значим. Можете да изберете между вариант 1 и вариант 2. Как изглеждат двата варианта от всички страни можете да видите като разгледате снимките.
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

Поръчка на този продукт, направена до 15:00 ч. в работен ден се доставя на следващия работен ден (с изключение на малките населени места, които се обслужват по график от куриерската фирма).

Подходяща за този продукт опаковка за подарък:

Хартиена опаковка размер L