КОШНИЦА
Празна кошница

ВХОД |  Регистрация

Ключодържател 3 в 1

Ключодържател 3 в 1 примерен дизайн 1
Ключодържател 3 в 1 примерен дизайн 2

Персонализация на продукта:


1153

с изработка

(Изработване до 24 часа с 25% оскъпяване)

19.00 лв.
Цената е с включен ДДС

3 в 1 - една неочаквано добра комбинация и не, не става въпрос за популярна марка кафе, а за този ключодържател със снимка, отварачка и кабел за зареждане на мобилен телефон. Един наистина практичен подарък, който е подходящ за всеки повод - рожден ден, имен ден, Коледа и др.
Наистина е много неприятно да забравиш зарядното си за телефона, но пък с този USB кабел винаги ще може телефона да бъде зареден с друго зарядно или от лаптоп/компютър. Кабелът за зареждане е универсален за телефони Samsung, Huawei и други с такъв вход за зареждане. Също така може да се използва и за пренос на данни от телефона към компютъра.
От едната страна на ключодържателя ще поставим изпратената от Вас снимка, а от другата страна има отварачка. Така притежателя на този ценен и удобен подарък винаги ще има под ръка отаварачка, с която може да отвори своята бира или безалкохолно на плажа, на пикник и на всякъде където се намира. А благодарение на снимката или надписа, който ще поставим ще бъде един наистина уникален и създаден специално за своя получател подарък.
Дължината на кабела е 19,5 см. Размера на ключодъртеля (заедно с кабела и отварачката е 16 см. Диаметърът на отварачката е 3,5 см, а диаметърът на снимката е 2,7 см.
Снимка можете да прикачите от бутона за добавяне на изображение, а ако желаете вместо снимка да има надпис, можете да го напишете в полето за текст. Не се препоръчва да има снимка с текст, тъй като надписа ще бъде поставен върху снимката и ще закрива част от нея.
Направете един универсален подарък, който ще бъде използван ежедневно и ще улесни живота на своя притежател.
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по Viber
Поръчай по Viber

0988975500


Допълнителна информация:

- Времето за изработка при стандартна поръчка е до 3 работни дни след одобрение на дизайна от Ваша страна.
- Времето за изработка при експресна поръчка е до 24 часа след одобрение на дизайна от Ваша страна.
- Времето необходимо за доставка не е включено във времето за изработка.
- Събота и неделя, както и официалните празници са почивни дни и не са включени във времето за изработка и доставка.
- "Подари ме" не носи отговорност при грешки в изписването на текстовете и неправилно изписани имена, когато те са били изпратени от Вас на латиница.
- Веднага щом изготвим дизайна на Вашата поръчка ще Ви го изпратим за одобрение.

Подходяща за този продукт опаковка за подарък:

Хартиена опаковка размер S