икона на телефон 0988975500 (пон. - пет. от 9 до 18 ч.)
икона на камион доставка до
Еконт от 3.60лв.

КОШНИЦА
Празна кошница

Метален ключодържател във формата на сърце


Персонализация на продукта:


1027

на склад

(Изработване до 24 часа с 20% оскъпяване)

10.00 лв.
Цената е с включен ДДС


Желаете да направите подарък, който ще бъде винаги в този на когото го подарявате? Ключодържател със снимка във формата на сърце е една добра идея. Така подаръка, който ще подарите освен, че ще напомня постоянно за Вас, ще бъде и практичен. Можете да изберете всякаква снимка и ние ще я поставим на ключодържателя. Снимката може да е една и съща от двете страни на  или различни от всяка страна. Също така може да бъде поставен и текст на мястото на снимката или върху нея. Ключодържателя е метален и се продава в комплект с красива черна кутийка включена в цената.
Подаръка е подходящ за Св. Валентин, годишнина, рожден ден, имен ден и всеки един повод. Чудесна идея за подарък за любим човек!
Снимки можете да прикачите от бутоните за добавяне на изображение, а ако желаете да отпечатаме и надпис, напишете го в полето за текст. Веднага щом изготвим дизайна на Вашата поръчка ще Ви го изпратим за одобрение. Така ще можете да видите как ще изглежда и ако желаете ще направим корекции преди да го изработим и изпратим.

Всеки би се зарадвал на едни такъв подарък създаден специално за него!
Поръчай по телефон
Поръчай по телефон

0988975500

Поръчай по скайп
Поръчай по скайп

podarime.net


Допълнителна информация:

- Изработването на този продукт отнема до 3 работни дни при стандартна поръчка.
- "Подари ме" не носи отговорност при грешки в изписването на текстовете и неправилно изписани имена, когато те са били изпратени от Вас на латиница.

Подходяща за този продукт опаковка за подарък:

Хартиена опаковка размер XS